Élő korall: a 2019-es év színe

Élő korall lett a 2019-es év színe a Pantone szerint. A két évvel ezelőtti babarózsaszínnél némiképp élénkebb az élő korall, ami a szakértők szerint az egész évet meghatározó szín lesz nem csak a divatban, de a lakásdekorációban, az internetes felületeken és életünk számos további területében is.
Élő korall: a 2019-es év színe – most már hivatalosan is meg lett erősítve, hiszen mint ahogy eddig minden évben, úgy a 2018-as év utolsó hónapjában, december közepén a Pantone Intézet szakemberei kiválasztották a legújabb esztendőt meghatározó irányvonalat – már, ami a színeket illeti, természetesen.

Az Élő korall szín élénk, mégis lágy, meleg és revitalizáló, kényelmet és lendületet biztosít a digitális technológia és a közösségi média folyamatosan változó és rohanó környezetében. Ugyanakkor barátságos és lelkesítő színárnyalat is, amely bátorítja a könnyed tevékenységeket.

2019 év színe: éló korall

Első ránézésre bár az Élő korall színe egy erőteljes nyári színnek hathat, de bátran felhasználható az év teljes egészében, hiszen számos színhez igazán jól passzol. Így nem kell amiatt aggódnod, hogy a teljes ruhatáradat és a kiegészítőidet le kell a 2019-es évben cserélned – bár akár ezt is megteheted, ha szeretnéd felfrissíteni otthoni készleteid. ;)

Élő korall: a 2019-es év színe

A 2019-es év színe a Moonbasanails.hu webáruház kínálatában

Mi már felkészültünk és összeállítottunk egy remek kis listát, ami alapján könnyedén egy helyről hozzáférhetsz az idei év trendszínéhez az Élő korall színárnyalatokhoz körömlakkban, géllakkokban, színes zselékben és számos díszítő zselé formájában.

Kattints ide és tekintsd meg a 2019-es év színének, az élő korall színkínálatunkat! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}