Esküvői köröm-ötletek – trend 2015 2. rész

Ombre menyasszonyi minták - Van aki a francia festés körébe sorolja, én inkább ombrénak látom azt a festésmódot, amikor az áttetsző fehér köröm végét „csillámba mártják”, azaz úgy viszik fel a csillámport a végére, hogy a vég felől a közepe felé ritkul a mennyiség.

Ez nagyon szép, „tündéres-varázsos” látványt ad, mintha a csillagok kavarognának a körmökön. Ugyanezt elkövethetjük a körmök belső végétől kiindulva is, sőt nagyon izgalmas, ha a csillámok mérete is változik, egészen a nagy méretű glitterekig

Ennek van olyan változata is, amikor a „kavargást” elnyújtják a köröm közepe felé és indát vagy spirált alkotnak belőle és végül kiegészítik kisebb-nagyobb kövekkel.

1+4, 2+3, 2+1+1+1, 3+1+1

Nem, nem számtanóra, hanem az az üdvözlendő trend, ami szintén a hétköznapi körömdivatból érkezett. Az első, ami a legrégebbi, hogy az egyik köröm különbözik a másik négytől. Ebben annyi a változás, hogy simán belefér az, hogy az egyik kézen mondjuk a gyűrűsujj, a másikon pedig a mutatóujj tér el a többitől.

A 3+2 esetén a gyűrűs és mutatóujj egyforma, és a maradék is egyforma, de a két csoport kissé eltér egymástól. Az utóbbi két csoportnál pedig a +1-esek mind eltérnek a nagyobb csoporttól és egymástól is.

Pöttyös Gél lakk

A kép csak illusztráció!

Az eltérés lehet annyi, hogy egy sima francia esetében egy, két vagy három körömre kerül valamilyen apró díszítés vagy kő, illetve, hogy az egyiken egy kő van a többin több. De lehet az is, hogy egy köröm színe eltér a többitől: pl. fehér szetthez egy extra arany köröm, vagy franciához egy tiszta ezüst.

Az összetettebb számsoroknál egyszerre minden szerepel: eltérő színű köröm és díszített, kevésbé díszített és díszítetlen körmök homogén vagy francia alaphoz. Eltérés lehet még, hogy az egyik körmön a mosolyvonalat rakjuk ki kristályokkal, a másikon a felezővonalat, vagy homogénen lefestett körmök között egyet-kettőt teljes egészében kirakunk nagy strasszokkal.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}