Eva Green misztikus körmei

Egy olyan mesefilm érkezik a moziba, amitől eddig minden, magát furának érző kisgyermek különlegesnek érezheti magát! Különleges képességű gyermekek egy helyen, egy idegen érkezése és persze egy kis romantikus szál. Ennek az új filmnek főszereplője Eva Green, aki tökéletesen belepasszol a Tim Burton által megálmodott kissé sötét világba.

Eva Greenek nem ez lesz az első filmes szereplése, hiszen volt ő már Bond lány is! De lássuk be sötét hajához, és erős fekete sminkjéhez jobban áll egy igazán sötét, misztikus szerep. És természetesen ő saját maga sem szeretne erre rácáfolni, fekete és egyéb sötét árnyalatok jellemzőek ruhatárára, és ha épp nem nude manikűrje van, akkor fekete vagy sötétlila körömdíszítésre számíthatunk tőle.

Ez a körömdíszítés passzol legújabb filmjéhez is, de nézzünk pár tuti tippet az igazán rémisztő körmökért. Hiszen már alig egy hónap és itt a halloween, így nem árt előre kigondolni, egy igazán misztikus, horrorba illő manikűrt magunknak, amelyet Eva Green ihlet meg számunkra.

Ebből kiindulva természetesen az alapja a körömdíszítéseknek, fekete, vagy sötétlila gél lakk lesz.
Először nézzünk egy negativ space manikűrt, amit természetesen, fekete vagy lila variációval is elkészíthetsz. Nem kell hozzá mást tenned, mint a körmöd középső részére egy íves francia manikűr sablont ragasztanod, a fennmaradó részeket kifesteni, megköttetni UV lámpa fénye alatt. Már csak egy fényzselé réteg kell és kész is a meglepő, ám trendi körömdíszítésed.

Valami bonyolultabbra vágysz és szereted a mintákat? Esetleg nagy vámpírrajongó vagy, úgyhogy vér bármikor jöhet? Akkor ez a vámpíros francia manikűr tökéletesen fog passzolni hozzád. Készíts egy fekete gél lakkos körömdíszítést. Ha ezzel készen vagy, akkor most fontos, hogy NE vedd elő a francia manikűr sablont!, Inkább egy díszítőecsetet ragadj magadhoz és alakítsd ki vele a körömhegyén lecsurgó vér mintázatot. Ha elkészült, természetesen ezt is köttesd meg UV lámpa fénye alatt.

Most pedig következzen egy igazán halloweeni körömdíszítés. A szellemkastélyok kötelező kellékével…igen, a pókhálóval! Lila, vagy fekete gél lakk alapra is felviheted. A pókhálók elkészítéséhez nem kell hozzá más, mint egy tűhegyes ecsetű fehér ONE step lakkzselé. A körmöd valamelyik csücskéből húzz sugarasan négy egyenes vonalat, és a közé „feszítsd ki” a pólhálódat. Akár mindegyik ujjadra is kerülhet belőle!

Ezeket tutira megirigyli Eva Green színésznő is! A hozzá való alapanyagokat pedig webshopunkból tudod beszerezni! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}