Galaktikus körmök X-akták módra

A rejtélyes sorozat, amiből mindenki megtanulta, hogy az igazság odaát van. A sorozat, mely kellemes borzongatással szögezett mindenkit a kényelmes kis kanapéjába. A sorozat, mely vegyíti magában a krimi, a sci-fi és politikai összeesküvés elméleteket. Ugye mindenki kitalálta, hogy az X-aktákról van szó. Nézzük meg milyen körmöket társíthatunk ehhez a sorozathoz!

Mulder és Scully FBI ügynökök titokzatos ügyeinek hatására sokan nem mertünk esténként a sötét szobából, a paplan alól kimozdulni. De most nem célunk a riogatás, megmutatjuk, hogy Dana Scully, azaz Gillian Leigh Anderson milyen körömdíszítéssel veszi a rémisztő akadályokat.

Gillian Anderson Grammy- és Golden Globe-díjas színésznő. Ám karrierje nem indult ilyen fényesen, sokat kellett küzdenie, hogy kiléphessen a színházak világából. Ideje nagytöbbségét a pénzkeresés tette ki, pincérnőként dolgozott, majd a munka után meghallgatásokra járt. Eleinte nem akart sorozatszínész lenni, ám az áttörést mégis az X-akták című sorozat hozta meg neki.

A színésznő, mint oly sok más kolleganője, nude körömdíszítéssel jelenik meg a hétköznapok folyamán. Egy UFO-paranormális tevékenységekkel foglalkozó FBI ügynöknek ez természetes, hiszen a hivatalos megjelenés tökéletes kiegészítője a nude köröm.

Ám a fantázinkban egy ilyen titokzatos foglalkozáshoz valami sokkal extrémebb körömdíszítés társul, méghozzá a galaxy körmök! Idézzék a te körmeid is a csillagos égboltot.

Körmeidet fesd ki egy sötét alappal, ehhez tökéletes egy fekete gél lakk. Köttesd meg ezt a réteget. Most vedd elő az ombre szivacsodat, mellyel a színátmenetes körmöket készíted. Helyezz először egy pötty sötétkék festéket a szivacsra, és pamacsold rá körmeidre kereszt irányba egyetlen sávba. Majd jöhet egy következő szín, sötétlila, vagy egy zöldes árnyalat, attól függően, hogy lilás, vagy kékes hatást szeretnél inkább kelteni. Ezt is párszor nyomkodd körmeidre. Majd jöhet a fehér, ezzel egyetlen halvány maszatot helyezz a sáv közepére. Köttesd meg UV lámpa fénye alatt. Most fogd kezedbe a fehér gél lakkot és a plex tűt. Ennek segítségével pár pöttyöt helyezz a körömdíszítésedre. Köttesd meg UV lámpa fénye alatt. Aztán Jöhet a fényzselé rétege, ebbe szórj csillámport, ha szeretnéd, hogy körömdíszítésed még jobban hasonlítson a csillagos égboltra, majd köttesd meg UV lámpa fénye alatt.

Máris kész a titokzatos, UFO üldözéshez passzoló köröm. Már nem kell más hozzá, csakhogy bekapcsold az X-akták legújabb évadának részeit és megrendeld a galaxy körömdíszítés kellékeit a webáruházunkból! >>
 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}