Galamb és cédrus színek lesznek a te ruhatáradban is!

Novemberben két izgalmas szín vár rád, a vörös cédrus és a galamb kék. A vörös cédrus egzotikus színe és a kék nyugalmat hangsúlyozó hétköznapisága tökéletesen kihangsúlyozza egymást, de most arra biztatunk titeket, hogy külön-külön használjátok őket!

A vörös szín energetizál, megemeli pulzus számod és igazán szenvedélyes árnyalat. A vörös szín viselésével érzelmi hatást válthatsz ki válthatsz ki környezetedből, ezzel egyidejűleg, tudat alatt igazán őszinte reakciókra tudod őket késztetni. A túl sok piros viselése agressziót válthat ki, ám a vörös, ennek az enyhén bíboros rózsaszín árnyalata tökéletes választás akkor is, ha nagymennyiségben szeretnél vöröset viselni.

Ez egy igazán elegáns árnyalat, a hétköznapokra hagyd meg a kéket, és estélyeken, színházba vagy egy randira viseld a vörös cédrus árnyalatát. Ez a szín a selyem és szatán anyagokkal kombinálva mutat igazán jól, úgyhogy ne fogd vissza magad, eleganciára fel!

A galambkék a te színed, ha szereted a lezser öltözékeket. A kék már eleve szerepel a repertoárodban, hiszen egy kék farmerre minden nőnek szüksége van, hanem többre. Ráadásul minden színnel jól mutat. Egy kék trikó egy sárga nyaklánccal? Tökéletes. Kék ceruzaszoknya fehér felsővel? Tökéletes. Kék tornacipő és farmer? Tökéletes. Ráadásul a kék pulóverek beszerzésének ideje is eljött és ne félj egy kék szövetkabátot se beújjítani a szokásos fekete szín helyett!

Körmeiden is jó választás a kék gél lakk. Dobd fel akril hatású matricákkal, vagy díszítsd egyedi módon díszítő zselé segítségével.

A vörös cédrushoz inkább egy kis extra csillogást adj kristály strasszkövek vagy körömdísz segítségével.

Minden szükséges alapanyagot beszerezhetsz a moonbasanails.hu webáruházból! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}