Gél lakk használata otthon

Eleged van abból, hogy a körömlakkok felkenése után perceket kell várnod a száradással? Meguntad, hogy egy hétnél tovább nem bírják körmeid a megpróbáltatásokat és lepattogzik a lakkod? Megoldás: a gél lakk használata otthon!

Az első lépésként nem kell mást tenned, mint a moonbasanails.hu webáruházból beszerezned egy gél lakk induló készletet. Ezekben a szettekben megtalálsz mindent, ami az otthoni gél lakkos körömdíszítéshez szükséges! Nem csak a megfelelő alapanyagok állnak rendelkezésedre, de a kellékekről és a leoldás feltételeiről is gondoskodtunk. A szettet megrendelheted UV lámpával, vagy a nélkül, attól függően, hogy van-e már birtokodban egy ilyen.

A szetted tartalma

A szetted tartalmaz körömreszelőt, buffert, körömpolírozót, portalanító kefe és nail preppet. A bonder a gél lakkod tökéletes tapadását biztosítja. A szetted tartalmaz négy különféle gél lakk színt, valamint fény zselét és fixálót is. A leoldáshoz találsz szettedben áztatógyűszűt és oldószert is.  

Gél lakk használata otthon

Az induló készletedhez mellékelünk használati utasítást is melyről kitanulhatod hogy a moonbasanails gél lakkjait hogyan tudod használni. Valamint arról is kapsz tájékoztatást, hogy hogyan távolítsd el gél lakkos körömdíszítésedet, ha már meguntad azt.

A gél lakkos körömdíszítés elkészítése három fázisból áll, az előkészítésből, a gél lakk felviteléből, és a fixálásból. A három fázis minden kelléke megtalálható ebben az egy szettben, ezért nem kell egyessével kibőngészned weboldalunkról a megfelelő kellékeket és alapanyagokat. Ráadásul ha szettben rendeled meg, még kedvezményt is kapsz rendelésedre!

Vágj bele most és rendeld meg az induló szettet a moonbasanails.hu webáruházból!

 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}