Gél lakk szín-szettek

Még egy nagy csoportja van a gél-lakkozáshoz kapható szetteknek, olyan kis válogatások, amelynek tagjai egymáshoz passzolnak színben, valamilyen hangulatot tükröznek, és/vagy adott minta készíthető el velük.

Természetesen az ilyen csomagok kialakításának szinte semmi sem szab határt, mert a különféle színű, textúrájú, fényű és színhatású gél lakkok a legkülönfélébb-képen összeházasíthatóak, és még további variációkat jelentenek a színpalettán szereplő árnyalatok.

Elsődleges szempont a vásárlók igénye a szettek kialakításakor. A Ti visszajelzéseitek alapján, gondosan tervezzük meg ezeket a szetteket. Természetesen így az „örök” francia elkészítéséhez szükséges gél lakk összeállítás részét képezi a kínálatnak, mely továbbra is töretlen népszerűségnek örvend. Ugyanilyen népszerű lehet az adott trend-időszak színeiből összeállított csomagok. Ilyen a „Trendi nyári színek”, vagy éppen az „Xmas time” csomagok, mely a Karácsony szín hangulatát tükrözi.

Gél lakk szín szettek

Gyakori a hangulatokat vagy stílusokat tükröző válogatások összeállítása is, mint például a „cukros” színeket tartalmazó „Candy” csomagok, amely babarózsaszín, magenta rózsás-piros árnyalatokat tartalmazhat, csillámos vagy glitteres változatokban. A neonszínek kedvelőinek az élénk árnyalatú zöld, pink, sárga, narancssárga, világoskék árnyalatok kerülhetnek egy csomagba, az ellenkező oldal, a visszafogottság kedvelői a pasztell csomagot választhatják (porcelán rózsaszín, lila, bézs, drapp, babakék, halványsárga).

A jelentőségteljes, mondhatni „show” megjelenés szerelmesei nem csak erősebb színeket választhatnak, hanem azt is eldönthetik, hogy glitteres vagy csillámos, esetleg gyöngyházas árnyalatokra vágynak-e. (Például a „Broadway csillogása”) Az extravagancia kedvelőinek, illetve a tengerpartok szerelmeseinek készülnek a „Moonsand", vagyis a homokos felületet kiadó gél lakkok csomagjai.

Természetesen ezekre a szettekre is igaz, hogy a lakkok ára kedvezőbb így, mint ha külön-külön vennénk meg őket. És ha belegondolunk, a szakemberek színjavaslata sem jön rosszul, ha meguntuk az egyszínű körömfestést és mintákra vágyunk.

Válassz a gél lakk szín szettek közül >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}