Gél lakk színek 2016

Kíváncsi vagy rá, hogy melyek azok a gél lakk színek, amelyek nem hiányozhatnak a készletedből ebben az évben? Érdekel, hogy ezekből a színekből milyen körömdíszítéseket lehet alkotni? Ráadásul mindezt szuper hosszan tartó formában szeretnéd körmeiden élvezni?

Most négy gyönyörű színt fogunk figyelmedbe ajánlani, reméljük neked sikerül majd eldönteni, hogy melyik a legszebb, mert nekünk eddig még nem ment!

Az első gél lakk szín 2016-ban, amit érdemes beszerezned az az égkék. A kék nyugalmat sugároz viselőjéből, ezért bátran viseld családi összejöveteleken, vagy a munkahelyeden is bevetheted egyegy értekezleten. Ráadásul egy randin is jó tipp a kék viselése, hiszen megbízhatóságot sugall, tehát ha hosszantartó kapcsolatra pályázol a kék a te választásod! Valamint ha olyan szituációba keveredsz, ahol szükséged van egy kis bíztatásra, reménysugárra, akkor is jó választás az égkék, hiszen a remény egyik színe is a kék.

A hideg, világoskék gél lakk árnyalatokat csak akkor válaszd körmeidre, ha bőröd nem túl világos. Persze ha vámpír fehér hatást akarsz elérni, akkor ne fogd vissza magad! A kék szín esetén a barnább bőrűek vannak előnyben, hiszen ha a szinte fehérbe hajló világoskék árnyalatot választjátok az ugyanolyan jól fog állni nektek, mint az egészen sötét éjszakai égboltot tükröző kék árnyalat.  

Ha a kéket te túl hideg árnyalatnak tartod és sokkal szívesebben viselsz valamit ami tüzes és szenvedélyes, akkor neked a fiesta vörös gél lakk való! Örök klasszikus árnyalat, főleg a sminkelés terén, hiszen a legtöbb első sminktermék, így a rúzs, vagy a körömlakk is piros árnyalatú volt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a rúzs szó, ami a francia rouge szóból származik, ami bizony pirosat jelent!

A vörös a csábítás színe! Ha eljött a hétvégi party ideje, bátran használd a fiesta vörös árnyalatú gél lakkjaidat és biztos lehetsz a sikeres hódításban. Vagy nem a hódítás a célod? sokkal inkább az, hogy meghozz egy döntést? Akkor is a piros a te árnyalatod, mert temperamentumos színének köszönhetően gyors döntéshozatalra sarkall!

Egyre csak melegszik az időjárás, és ezért egyre több bár nyitja meg teraszait. Nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után egy kávét elszürcsölni barátnőid társaságában. A körmeid tökéletesen harmonizálhatnak a délutáni csevegéshez, ha a jegeskávé gél lakk árnyalatok közül válogatsz! Visszafogott szín, tehát a munkahelyed konzervatívabb, vagy az iskolában a tanárok nem díjazzák a feltűnő gél lakkot, akkor a kávészínek csak rád várnak!

Viszont ha úgy érzed túl szimpla árnyalat, akkor keverd bátran, más élénkebb színekkel, például a fiesta vörössel, vagy akár feketével is.

Romantikus típus vagy? Vagy csak szimplán rózsás a hangulatod? Akkora te színed a rózsakvarc! A rózsaszínt tartják a legnőiesebb színnek, nem véletlenül, hiszen végtelenül gyengéd szín és ezt a hatást is keltheted másokban, ha rózsaszínt viselsz. Ráadásul a rózsaszín az újítást hozó gondolatok megszületését is serkenti.

A rózsaszín körmök mindenkinek jól állnak, még azoknak is, akiknek ruhatárában szinte csak fekete szín található meg. Ilyenkor igazán hasznos egy halvány rózsaszín gél lakk árnyalat, amivel fel lehet dobni egy teljesen komor szettet is akár. 


Most mutatunk pár tuti körömdíszítési tippet, amelyekből nyugodtan inspirálódhatsz!

ÉGKÉK

FIESTA VÖRÖS

JEGESKÁVÉ

RÓZSAKVARC


Válogass a gél lakk színek 2016-os trendjéből következő csodás körömdíszítésedhez!
 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}