Gél lakkos körömdíszítési ötletek a télre

Az idei nyarat már csak hírből ismerjük, és az ősz is mögöttünk van már. Beköszönt a tél és a természet nyugodni tér. Ám ez nem jelenti azt, hogy neked is mindenről le kellene mondanod! Sőt! Az évvégéhez közeledve lehetsz csak igazán színes és nem csak körömdíszítéseid de a lakásod és ruhatáradat illetően is!

A csillogást nem mindig csak kristályokkal és ékkövekkel érheted el! Erre szolgál a legjobb példaként a Pigment porok világa! Kölcsönözz körömdíszítéseidnek különlegesen fénylő hatást Sellő porokkal, Chameleon pigment porokkal vagy épp a fémes hatást kedvelők Chrome mirror pigment porral. S ha ez nem lenne elég, akkor engedd el a fantáziád és a porok színeit egyesítve csodás színátmeneteket is készíthetsz.


A bordó és a vörös mindig is egy stabil és biztosan jó megoldás a téli hónapokra. Mi tagadás a piros az év minden szakában jól áll mindenkinek! :) Ám ha nem szeretnél túl „laposnak” tűnni és egy kis újító csavart is vinnél a dologba, bátran vess be egy kis lila színárnyalatot és ha azt még a mostanában igen népszerű körömnyomdával is kombinálod, a siker máris ott lapul a zsebedben!


A téli időszakban a rózsaszín sem maradhat ki a kínálatból, természetesen! Ám ebbe is vihetsz némi csillogást akár csillámos gél lakkokkal, akár az aprócska de annál fényesebben ragyogó strasszkövek segítségével is! A rózsaszín számos árnyalatával találkozhatsz nálunk, ám az igazán ütős árnyalatokat Rózsakvarc gyűjtőnéven találod meg itt! >>


Ha tél akkor hideg színek. Ez tiszta sor, nem vitás. És mi is lehet a hideg színek legkedveltebbje? Hát persze, hogy a kék. Ám most nem egy telt és markáns árnyalatát kell bevetni, hanem ami valóban a hűvösségét és a télies jellegét sugallja. Akár elmehetsz a türkiz irányába is, ám azt mindenképp tartsd szem előtt, hogy a kék domináljon és ne a zöld! Ráadásul a kék és az arany nagyon jó barátok, bátran kombináld őket akár öltözékedről, akár körömdíszítésedről legyen is szó.

Reméljük ennyi indító tipp elég, hogy a Te képzeleted is szárnya kellhessen és a téli időszakban neked is csodás és tartós körömdíszítéseid lehessenek. Ha pedig az alapanyagokat már listáztad, akkor ne felejts el benézni akciós kínálatunkba se, hiszen ott mindig találhatsz hasznos és az évszakhoz illő alapanyagokat és kellékeket egyaránt!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}