Géllakk induló készlet az otthoni géllakkozáshoz

A gél lakkozás – bár nem ördöngösség, így otthon bátran megtanulható és alkalmazható – elég sok eszköz beszerzését kívánja. Sokan, akik nem fogtak még bele az otthoni géllakkozásba, azt gondolják, hogy a legnagyobb befektetést a lámpa fogja jelenteni, de ez önmagában még egyáltalán nem biztos hogy igaz.
Azokat az eszközöket (reszelők, bufferek, rózsafa pálca, szálmentes törlő, leoldó gyűszű stb.) és termékeket (nail prep, bonder, oldószer, géllakkok) amelyek egy szép géllakk elkészítéséhez szükségesek, ugyan nem csak egyszer fogod használni, de amikor belevágsz, sajnos egyszerre kell kifizetned, és az nagy összköltséget jelenthet.

Miért jók a kezdőkészletek?

Ennek a helyzetnek a megkönnyítésére találtuk ki az induló készleteket, amelyekből többfélét is kifundáltunk, hogy tényleg mindenki megtalálhassa a saját élethelyzetére valót. Vannak bizonyos pontok, ahol választási lehetőség kínálkozik, induló csomagjainknál gyakran erre is megadjuk a lehetőséget számodra. Ilyen például, hogy csak a lemosáshoz szükséges termékek kellenek számodra, vagy a felvitel eszközei is részei legyenek a csomagnak vagy hogy a lemosáshoz gyűszűt vagy fóliát akarsz használni, esetleg a felvitelkor alkalmazott reszelők és polírozók milyenek legyenek.A készletek lehetséges tartalma

Az alapkészlet felvitelhez szükséges elemei a reszelők/polírozók igény szerint, a nail prep, a bonder, a gél lakk(ok), a fixáló, a narancspálca és a szálmentes papírtörlő.

A lemosás eszközei a választható lehetőségekkel együtt: gyűszű vagy fólia, leoldó folyadék, narancspálca vagy fém bőrfeltoló.

Lámpa vagy nem?

Mindig sarkalatos kérdés, hogy a kezdő készletben legyen-e lámpa és ha igen, akkor milyen technológiájú (UV vagy LED) illetve milyen teljesítményű legyen.

Az UV és a LED lámpa közötti választás egyik-másik melletti érveiről már mi is írtunk ebben a blogban, de ígérjük, hogy hamarosan összeszedjük újra, hogy milyen szempontokat érdemes végiggondolnod.

A teljesítmény emelkedésével a lámpa ára és a használatának a költségei is emelkednek. Ugyanakkor tény, hogy otthoni használatra nem feltétlenül szükséges nagy teljesítményű lámpa, annak ellenére, hogy valamelyest meggyorsítja a géllak elkészítési idejét. Ez a „gyorsulás” akkor számít igazán, ha naponta egy tucat vendég manikűrjét készíted el, így ki is derült, hogy a nagy teljesítményű lámpákat inkább szalonokba ajánljuk.

Kiegészítő és mini készletek

A kiegészítő szetteket azokra az esetekre találtuk ki, amikor nem egyszerre fogysz ki mindenből csak egy-egy fázis eszköztárát kell feltöltened. Ilyen például a felvitelhez és az eltávolításhoz készült szettek csoportja.

A géllakk leoldó szettből különféle méretűeket alakítottunk ki, hogy még pontosabban igazodhassunk az igényeidhez. A mini szett csak egy leoldót és gyűszűket vagy leoldó fóliacsomagot tartalmaz, a nagyobbik készletben egyaránt találhatsz fóliát és gyűszűt oldószeren kívül. A legnagyobb leoldó készletben további hasznos eszközöket is elrejtettünk, így ha ezt rendeled meg, gazdagabb lehetsz reszelőkkel, narancspálcával, tipleoldóval, pumpás flakonnal és körömerősítővel is.

A különféle lakkokat tartalmazó kiegészítő készletek arra szolgálnak, hogy az igényeidnek, ruhatáradnak vagy éppen a vendégeid érdeklődésének megfelelő lakk-kollekciót tudj összeállítani. Ezekben nincsen más termék a lakkokon kívül. Lakk-szetteket összeállítunk a szezon színeiből, adott mintának megfelelően (például francia manikűr), egy szín árnyalataiból (például Lush Candy kollekció), hogy ne kelljen a színeket külön böngészned, és a lakkokhoz is kedvezőbb árakon juthass hozzá. Figyeld akcióinkat, amelyekben gyakran meghirdetünk olyan összeállításokat, amelyek az állandó kínálatban nincsenek jelen!

Különleges géllakk termékeinket teljes induló szettben vásárolhatod meg, ha akarod lámpával, ha akarod lámpa nélkül. A hőre változó thermo lakkok és a sötétben világító foszforeszkáló géllakkok minden szezonban különleges megjelenést biztosítanak számodra, ha buliba mész! A one step lakkokkal nem csak időt takaríthatsz meg (hiszen egy réteggel kevesebbet kell köttetned), de a körmeiden a lakkréteg is vékonyabb lesz, miközben színe és tartóssága nem hagy kívánni valót maga után.

Válogass thermo, foszforeszkáló és one step termékeinkből összeállított készleteink közül, amelyekben mind a lámpa (UV vagy LED), mind a lakkok színe változhat!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}