Gyakori kérdések és hasznos válaszok

Gyakran ismételt kérdéseket gyűjtöttünk össze és igyekeztünk rá hasznos válaszokat adni legújabb bejegyzésünkben. Lássuk, az elmúlt időszak leggyakrabban feltett kérdéseit és azokra adott válaszokat.
Foszfereszkáló géllakkot hogyan kell felvinni?

A Foszfereszkáló géllakkos körömdíszítés elkészítése megegyezik a hagyományos, háromlépéses géllakk felvitelével. A sorrend röviden: alapos előkészítés, 1 réteg leoldható bonder, amit köttess meg UV lámpád fénye alatt, 1 réteg Foszfereszkáló géllakk, amit szintén köttess meg, majd egy újabb réteg Foszfereszkáló géllakk réteg és köttetése. Végül 1 vékony réteg leoldható fényzselé réteg, amit szintén köttess meg UV lámpád fénye alatt. Ha a fényzselé fixálásmentes, akkor kötés után azt már nem kell fixálni.

A használati leírást a termékek adatlapján részletesen olvashatod. >>

Mit jelent az, hogy fixálni kell?

Egyes termékek UV lámpa fénye alatti kötése után zselészerű marad a köttetett réteg teteje és ezt kell "letörölni" vagyis fixálni. A fixáláshoz használj gél fixálót és szálmentes papírtörlőt. A gél fixálót ne a zselére tedd közvetlenül, hanem a papírtörlőre és utána töröld le.

Kezdő vagyok ki szeretném próbálni a géllakot, mit vegyek?

Fontos, hogy géllakk nem olyan, mint a körömlakk kötés szempontjából. A géllakk csak UV fény alatt köt meg gyorsan. Napfény és lámpafény alatt is megkött, de ahhoz napok kellenek. A géllakkozáshoz szükséged lesz reszelőre, bufferre, nail prepre, narancsfa pálcára, leoldható bonderre, hogy a tapadásod megfelelő legyen, géllakkra vagy akár géllakkokra és leoldható fényzselére.

Fontos, hogy leoldható legyen, mert ha nem az a fényzselé "elreppen" a géllakkon kötés után. A leoldáshoz pedig leoldó fóliára és géllakk leoldó folyadékra. A pontos listát a géllakk induló készlet termék adatlapján láthatod itt >>

Ha nem vagy magadban biztos, akkor válaszd a legnépszerűbb géllakk induló készletünket amit pont kezdőkenk állítottunk össze. Válaszd a legnagyobb lámpát, hogy rövidebb legyen a kötési idő. Katt ide! >>

A 3D matt géllakkra nem kell fényzselé?

A 3D matt géllakkra nem kell fényzselé, mert így elveszíti a különleges hatását. Kötés után, olyan mintha homokszemekből állna a körömdíszítésed, így ha bevonod fényzselével, akkor pont ezt a hatást veszíted el. Ha nem szeretnéd ezt a hatást körömdíszítésed, akkor vond be nyugodtan, csak akkor egy hagyományos körömdíszítést fogsz kapni végeredményképpen.

Ebben a melegben sürűbb átlátszó építő zselét keresek van ilyen?

Igen van, ilyen. Válaszd a leoldható építő zselé kategóriában található átlátszó építő zselét, ami sürűbb és így melegben jobban használható. Ha nem fontos, hogy az építő zseléd átlásztó legyen, bátran válaszd a CoverPRO kategóriájú építő zseléket. Ebből az építő zselé típusból több árnyalat is elérhető. Állaga a nagy nyári hőség idején kiváló. Extra sűrű, de ugyanolyan jól lehet vele dolgozni, mint a hagyományos sűrű mézállagú zselékkel. Kattints ide a teljes kínálathoz! >>

Kapható nálatok műszempilla és kellékei?

Igen, kapható műszempilla kellék és alapanyag is. Folyamatosan bővítjük a kínálatot. Kattints ide és nézz szét >>
 

Lenne neked is kérdésed? Nem találtál saját kérdésedre itt választ? Küldd el nekünk saját kérdéseidet és hamarosan válaszolni fogunk rá!

Kérdésed elküldéséhez kattints ide! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}