Gyógyító színek trendje

A falevelek színei már ősziesre változtak, most mi is színt váltunk! A sivatagi zsálya trendi színével kápráztatunk el titeket.

Októberi trend színekA természetgyógyászat egyre inkább teret hódít magának, a gyógyteák népszerűségével együtt a népi gyógyászat is kezd visszatérni a köztudatba. Nem is csoda, hogy herba színek is megjelentek a divat világban.

A zsálya mondhatni a növényvilág jolly joker-e: antibakteriális és idegnyugtató hatású, emésztőszervi problémákra és cukorbetegségre is egyaránt ajánlott, valamint ismert torokfertőtlenítő hatása, és a nőgyógyászati problémák csillapítására is alkalmas. Ráadásul, mint tudjuk, a színeknek is van gyógyító hatása. Tehát körmeid színével is befolyásold hangulatodat és közérzetedet!

A zsálya tea illata és íze is kellemes, csakúgy, mint a szárított gyógynövény zöldes szürke színe. Ezt a pasztelles zöldet viselheted körmeiden is; ezt az időtlen, diszkrét színt. Hűvös nyugtató hatását élvezheted munkahelyi rohanásban, az iskolai kavalkádban, vagy az otthoni pihenés közepette. Ráadásul nem egy szokványos szín, úgy tűnhetsz ki a tömegből vele, hogy közben elegáns maradsz!

Körömdíszítési tipp: Kombináld pasztellszínekkel az igazán kifinomult hatásért!

Vásárlási segédlet: Mint minden trend színt, a sivatagi zsályát is akciósan szerezheted be!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}