Gyors manikűr tavaszi fáradtságban szenvedőknek

Végre kezd elmúlni a tél, és kezeink ismét előkerülnek a kesztyű fogságából. Azonban ezzel együtt sokunknál megérkezik a jól ismert tavaszi fáradtság is. Ha szeretnéd, hogy körmeid mindig ápoltak legyenek, de nem szeretnéd hosszú órákig készíteni őket, akkor még pont időben vagy, hogy begyakorolj egy új körömápolási rutint.
Bemutatjuk a leggyorsabb technikákat a csodás manikűrhöz.
 
One step géllakkok

Ezzel a speciális lakkal jelentősen lerövidítheted az otthoni körömdíszítés idejét, hiszen különlegesen sűrű pigmentációjának köszönhetően ezt a lakkot hagyományos társaival ellentétben elég egy rétegben felvinned körmeidre és mégis csodás és intenzív színeket érhetsz el.A szokásos alapozó technikák után felvitt one step gél lakk, 9 W-os lámpa alatt 6-7 perc alatt készül el, a legnagyobb teljesítményű 36 W-os lámpa pedig már 3 perc alatt készre is szárítja remekművedet. Ezután fixáld a lakkot fixálásmentes fényzselével a lámpa alatt, vagy leoldható fényzselével, vagy ha nem erősíted meg a fényzselével, akkor használhatsz gél fixáló folyadékot önmagában is.
 
Műköröm tipek

Ha biztosra szeretnél menni a zselés, vagy porcelán körmök készítésekor, használj műanyag tipet, és soha többé nem kell aggódnod, hogy remegő kezeid miatt nem lesz szép a végeredmény. Akár egészen szolid, akár extrém hosszú körmökre vágysz, a tipek segítségével könnyedén elkészítheted álmaid csodás körmeit, hiszen minden formában és méretben megtalálhatod őket.Miután kiválasztottad a megfelelő tipet, mely tökéletesen illeszkedik saját körmödre, a megfelelő helyre történő ragasztás következhet. Fontos, hogy figyelj rá, hogy ne kerülhessen levegő a tip alá. Miután a megfelelő méretre vágtad a tipet, készítsd elő a felületet a zseléhez vagy a porcelánhoz. Így sokkal biztosabb alapot hozhatsz létre épített körmeidnek.
 
Pigment porok

A pigment és effekt porokkal különleges körmöket varázsolhatsz magadnak pillanatok alatt. Nem véletlen töretlen népszerűségük, hiszen más és más hatás érhető el a különböző árnyalatokkal és speciális effektekkel. Tehát ha metálfényű, vagy sellő mintás körmökről álmodozol, ezzel az egyszerű és gyors technikával pár perc alatt egyedi körmöket varázsolhatsz magadnak. Ami pedig a legnagyszerűbb ebben a technikában, hogy az alap lakkok és porok kombinációi más és más végeredményt nyújtanak, úgyhogy kísérletezz bátran.Ehhez nem kell mást tenned, mint a szokásos módon előkészíteni körmeidet, majd a gél lakk száradása után, anélkül, hogy bármivel is fixálnád megszokott lakkodat egyszerűen dörzsöld végig a kiválasztott pigment porral körmeid felületét. Ezután persze top coat lakkal fixáld a végeredményt, és egy végső szárítás után már indulhatsz is.

Körömnyomda

Ha odáig vagy a különleges díszítő mintákért, de tudod, hogy elkészítésükhöz rengeted türelem és idő szükséges, akkor a körömnyomda a te új legjobb barátod. Ezzel a nagyszerű technikával számos bonyolult mintájú díszítés körül választhatsz, melyeket pár mozdulat segítségével varázsolhatsz majd körmeidre.Az első lépés, hogy ki kell választanod a rengeted körömnyomda lemez közül azt a mintát, mellyel körmeidet szeretnéd díszíteni. Kend be a kiválasztott mintát a mintához választott színű körömlakkal, majd a felesleget egy kártya segítségével húzd le a lemezről, majd a puha nyomdafejet nyomd a lemezen színesen maradt mintára, majd egyszerűen tedd át a körmeidre a díszítést. A megfelelő fedőlakk és a lámpázás után büszkén mutogathatod tökéletes körmeidet.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}