Gyümölcsöző május

Eljött a május, amikor a gyümölcsfák már elvirágoztak és lassan termést hoznak, az időjárás egyre melegebb lesz, már mindenki a pihenéssel eltöltött nyaralást tervezgeti, hogy kiszabaduljon a fáradt hétköznapokból.
Ilyenkor egyre több vitaminra van szüksége a szervezetünknek, hogy a hosszú tél után újra kivirulhassunk. Ekkor a legjobb érett, lédús, hűsítő gyümölcsöt enni a multivitaminok beszedése helyett. Az egyik legfinomabb és leg sokoldalúbban felhasználható gyümölcs a barack.

Ezért lesz nálunk is trend szín ebben a hónapban! Ezt a színt a narancssárga szerelmeseinek ajánljuk. Keveredik benne a vörös energikussága és szenvedélyessége, valamint a sárga melegséget sugárzó nyitottsága.

barack lakkzselé kristály strasszkövekkelA barack szín viselője boldogságot és vidám energiákat sugall magából környezete számára. Ezért érdemes neked is egy lenge barack színű blúzzal bővítened ruhatárad!

Ez a szín a meleg árnyalatú hajszínhez passzol a legjobban! Tehát barnák és sötétvörösök előnyben!

Körömdíszítési tipp: A barack körmeiden önmagukban is nagyon jól mutatnak! De ha egy kis csillogásra vágysz, akkor helyezz a körömágyad közelébe kristály strasszköveket. Vagy próbáld ki a francia manikűrt! A hagyományos rózsaszínes, körömszín helyett használd  a narancssárgának ezt a finom gyümölcsös árnyalatát alapnak!

Vásárlási segédlet: Mint már említettük a barack a hónap trend színe, ami tudod mit jelent! Most akciósan szerezheted be! > >

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}