Hófehérke körmök a hónap két trendszínével!

Eljött a március, eljött a tavasz! Végre lekerülnek a vastag kabátok és máris csinosabbnak érezzük magunkat!
Ráadásul a kesztyűk is eltűnnek, ezért érdemes egy csini körömdíszítést is villantani. Ehhez a legjobb, ha a hónap aktuális trendszíneit is használod, hiszen ezekhez mindig akciósan juthatsz hozzá az adott hónapban!

Március hónap a vajsárgáé és a Fiesta vörösé. A Piros egy tüzes, szenvedélyes szín, amely felpörget. Ezt tökéletesen ellensúlyozza a vajsárga derűje. Ehhez a két színhez vettük még hozzá a két élénk szín ellenpontjaként a sötétkéket. A kék szín megnyugtat és bizalmat sugároz, ezért jól harmonizál a vibráló színekkel.

Kék, sárga, piros. Ez a színkombináció pontosan megegyezik Hófehérke színeivel. Ha nem szeretnéd, hogy a ruháidban jelenjen meg a hercegnős mintázat, akkor öltöztesd körmeidet fel vele!

A kék piros kombinációja egy sötétebb összhatást fog nyújtani. Ezt akkor javasoljuk, ha nem szereted a nagyon élénk, feltűnő manikűröket. A piros és sárga
 körmeiden egy élénk karnevált idéző körömdíszítést fog adni. A kék-sárga elegyítése pedig tökéletes harmóniát teremt.

Az igazi Hófehérke körmökhöz viszont mindhárom szín dukál! Hogy milyen sorrendben viszed fel őket, az a fantáziádra van bízva! Ha mégsem szeretnél a színekkel hercegnői benyomást elérni, akkor válassz ki a háromból egy vagy két színt. Mondjuk a kék sárgát, hiszen a hercegnő ruhájában is ezek a legdominánsabbak és akril hatású matricával körmeidre idézheted Hófehérkét.

Jó szórakozást kívánunk a mesés körmök elkészítéséhez!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}