Hogyan élheted túl a fesztivált körömlakkal?

A fesztiválok a bulizásról szólnak és felhőtlen jókedvről. Ráadásul nem viheted magaddal az egész túlélő csomagodat, amit amúgy nap mint nap a táskádban hurcolászol. Ezért nem árt ötletesnek lenni és kevés mindent vinni, viszont olyan dolgok legyenek ezek, amelyeket többféle képpen is fel tudsz használni! És nehogy a körömlakkod maradjon ki! Megmutatjuk mi mindenre tudod használni őket, azon kívül, hogy csodás körömdíszítéseket készítesz velük magadnak.

Egy fesztiválszettnek csak hasznos dolgokat szabad tartalmazni. Kézfertőtlenítőt, törlőkendőt, tisztálkodószereket, ruhákat és persze körömlakkot!

Megállítja a futó szemet!

Szeretnéd a kedvenc rövidnadrágodban mutogatni lábaidat, de kicsit hűvösebb az idő? Akkor a jó öreg nylon harisnya mindig a szolgálatodra lesz, ráadásul az apróbb bőrhibákat is elfedi. Ha a nagy sietségben, hogy le ne maradj a buli egyetlen mozzanatáról sem, beleakadsz a harisnyádba és már látod is, hogy útnak indult egy szem, ne dobd ki! Vedd fel szépen, vedd elő átlátszó körömlakkot és fékezd meg a szökni próbáló szemet!


neon pillangós gél lakkos körömdíszítés

Fém érzékenyek legjobb barátja!


Már te is tapasztaltad, hogy az övednél, vagy csuklódon a karórád alatt piros foltok jelennek meg: Ez bizony a fémérzékenység egy jele! De nem kell megválnod kedvenc övedtől, vagy trendi óráidtól! Kend át az órád hátlapját, vagy az öved belső részét átlátszó körömlakkal. A lakk egy láthatatlan védőréteget fog képezni, így meggátolja az allergiás reakció kialakulását.

Védelem a strasszoknak!

Veled van a kedvenc strasszokkal kirakott bizsud? Ráadásul az öved is strasszokkal van kirakva? A nagy fesztiválozás hevében ezeket bizony könnyű elhagyni, úgy hogy még csak észre sem veszed, hogy kipottyant egy-egy kő. De van megoldás! A strasszos fülbevaló, vagy nyaklánc felületét kend át körömlakkal, így biztos lehetsz benne, hogy a strasszok a helyükön maradnak, és nem fognak eltűnni!

De ha félted kedvenc ékszereidet, akkor nem kell magaddal vinned őket, elég pár aranytetoválás amely, tökéletesen tudja helyettesíteni a karkötőket és nyakláncokat.

magenta gél lakkos körömdíszítés

Ne bomolj!


A tornacipőd fűzőjéről eltűnt az a kis műanyag pöcök, aminek köszönhetően a fűződ egyben marad? Ha nem akarod, hogy szálakra essen szét a fűződ, úgy hogy a fesztivál végére már teljesen használhatatlan legyen, akkor mártsd a végét körömlakkba és már meg is akadályoztad a bomlást!

Ugye te is belátod, hogy nem maradhat ki a körömlakk a fesztivál pakkodból? 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}