Hogyan használjam helyesen a lakkzselét?

A lakkzselé helyes használatához, csak 4 alappillért kell megjegyezni. Most következő bejegyzésünkben sorra vesszük ezeket és próbálunk minél több segítséget nyújtani neked abban, hogy hosszan tartó és szép eredményeket érhess el választott lakkzseléiddel.

1. Körmök előkészítése
2. Bonder használata
3. Szín felvitel
4. Fényzselé és fixálás


Lakkzselé helyes használata1. A körmök előkészítéséhez tartozik a körmök formára reszelése, a körömlemez bufferrel történő felbolyhozása, valamint a fertőtlenítő Nail Prep használata

2. A bonder réteget felvitel után már UV lámpával kell megköttetni. Hogy miért van szükség erre az átlátszó rétegre? Hogy a körömlemezed és lakkzseléd között még erősebben legyen biztosítva a tapadás.

3. Az általad kiválasztott lakkzselé színt két rétegben kell felvinni, minden egyes réteget külön meg kell köttetni UV lámpa fénye alatt.

4. Ez után jöhet a még fényesebb hatást kölcsönző és védelmet nyújtó fényzselé! Ezt is Uv lámpával köttesd meg. Ez után a felszíne enyhén zselésen ragacsos marad, ezért van szükség a gél fixálóra (vagy cleanerre). Fújd körmeidre majd egy szálmentes papírtörlővel töröld át őket.

Ha ezt a négy egyszerű lépést követed a lakkzselézés folyamán, akkor hosszantartó körmöket biztosíthatsz be magadnak!

Ne feledd, ha a Moonbasanails.hu webáruházból rendeled lakkzseléidet vagy készleted, akkor mindvégig ott leszünk veled és színes, képekkel gazdagon illusztrált fotókkal kiegészített használati útmutatókkal segítjük legújabb körömdíszítésed sikeres elkészítését! Ráadásul mindezt teljesen INGYEN, hiszen ez a megrendelésed mellé jár!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}