Hozzánk is beszökött az ősz

Nincs mit tagadni, a szeptember hónap ugyan még kellemes hőmérséklettel kecsegtetett, az október már igazi őszt hozott el nekünk. Itt az ideje, hogy ez a színkavalkáddal teli évszak tükröződjön körmeiden és ruhatáradon is!

Ha már a plázákba bevetetted magad és a megfelelő kötött pulcsikat, ingeket és őszi cipőket beszerezted, akkor nincs más hátra, hogy körömdíszítésedre is időt szánj!Először jöjjön pár mókás körömdíszítés, amihez garantáltan díszítőecsetet kell ragadnod! Ezek a körmök játékosak, mégis elegánsak és mutatósak, valamint biztosan igazi őszi hangulatot fognak csempészni mindennapjaidba.

Az ősz a szüret ideje, ezért mi lehetne jobb ötlet, mint egy szőlőfürtökkel tarkított körömdíszítés. És mi a szőlő legjobb formája? Természetesen a bor, így azt se spórold le körömdíszítésedről! Készíts egy francia manikűr alapot körmeidre és akril festékkel alkosd meg a képen látható módon a mintákat.

A következő körömdíszítés előhozza a benned rejlő gyermeket! A rókák egyre nagyobb teret hódítanak maguknak az internet világában, szegény cicusok rovására!

Na, itt az ideje, hogy a körmeiden is megjelenjen pár kisróka. Természetesen ne mindegyik körmödön, a többit díszítse rozsdaszínű falevél az igazán őszies hangulatért. Az egészet mattító fedőlakkal zárd le a még különlegesebb hatásért!

De persze az ősszel is lehetünk  extrán elegánsak, úgy, hogy az ősz sárgás, barnás, vöröses árnyalatait használjuk hozzá. Dolgozzunk visszafogottabb mintakészlettel, nem kell nagy, feltűnő díszítésekkel dolgoznunk.

A párducminta is lehet visszafogott! Főleg, ha körömdíszítésről van szó. Körömdíszítésednek adj egy zselés, vagy porcelán műköröm alapot, majd átlósan jöhet rá pár visszafogott párduc pötty. De jól vigyázz! Ehhez a körömdíszítéshez még csak véletlenül se viselj párducmintás ruhadarabokat!

Itt az ideje, hogy használj színes műköröm zseléket is! A körmöd vége legyen narancssárga, bordó, vagy enyhe rozsdabarna, hogy tökéletesen passzolj az őszi miliőhöz, majd akril festékkel vagy díszítő zselével jöhet pár levélke, inda, vagy más, nonfiguratív minta a körmeidre.

Természetesen minden fontos alapanyagot és kelléket megtalálsz webáruházunkban ősszel is! >>

 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}