Hűsítő türkizkő

A júniust egy nyugtató, lelket simogató színnel nyitjuk, amely a tengerpartok hangulatát idézheti fel benned. Ráadásul nem csak a ruhatáradban, vagy otthonodban keresheted ezt a színt, hanem ékszernek is kiváló választás. Ez pedig nem más, mint a türkizkő!

A kék egy megnyugtató magabiztos szín, ezt eddig is tudtuk. De mi a helyzet a türkiz árnyalattal? A türkiz egy szín, ami átmenet a zöld és a kék között. Hogy miért átmenet? Mert mindenki olyannak látja, amilyennek akarja, valaki szerint zöld, valaki szerint viszont kék. A türkizkőnek is van kékesebb, vagy éppen zöldesebb árnyalata. Sőt, azt mondják, ha a türkizkő megváltoztatja színét, az veszély, vagy hűtlenség jele lehet!

A türkiz céltudatosságra sarkall és segít elérni vágyaidat. De csínján kell ám bánni vele, mert ha túlzásba viszed a türkizt, az önzővé tehet, vagy legalább is ezt sugallhatod vele mások felé. A türkiz tartalmaz magában a kék hűséget keltő hatásából és a zöld üdeségéből. Ezt a hűsítő, megbízható nyugalmat is elérheted, ha nyáron ruhatáradat ezzel a színnel dobod fel.

Vagy ha nem vagy nagy híve a színnek, de pár jótékony hatására neked is szükséged van, akkor szerezz be egy türkizkő nyakláncot, vagy karkötőt! A türkizkő az egyik leghatásosabb gyógykő segíti a test regenerációját és a lélekre is jótékony hatással van! Megszűnteti a hangulatingadozást, ami egy bámulatos funkció, főleg nálunk, nőknél, hiszen mindig akad pár érzelmi vihar, vagy rosszul fodrászolt fizura utáni pánik, amit valahogy túl kell élni. Valamint lelki erősítő hatása is van, ami úgyszintén jól jön egy vizsgaidőszakban, munkakeresés közben vagy egy értekezlet alatt.  A negatív energiákat is eloszlatja, úgyhogy csak pozitívan!

Az egészségedre is jótékony hatással van, gyulladáscsökkentő és méregtelenítő hatása van, valamint a depressziót is csökkenti! Úgyhogy ne habozz, a június a türkizkőről szól, te is szerezd be!

Ha nem is a ruhatáradban, és nem is az ékszereid között szeretnéd látni ezt a színt, akkor szerezz be pár türkiz kispárnát, vagy ágytakarót, amitől otthonod is a tengerpartok vibráló nyugodtságát fogja tükrözni.

Körömdíszítési tipp: A türkiz számos pozitív hatását már felsoroltuk, itt az ideje, hogy gél lakkos körömdíszítésedet is ebbe a színbe öltöztesd! Egy sikkes fekete bikini, egy türkizkő nyaklánc és türkiz gél lakk. Kell ennél több a nyárra? Ráadásul a türkiz zöldesebb, vagy kékesebb árnyalatai közül is válogathatsz, attól függően, hogy a tengerpartok hűsítő nyugalmát, vagy a nyár üdeségét akarod hangsúlyozni körömdíszítésedben.

Vásárlási segédlet: Szerezd be akciósan a türkizkő színeit a legújabb körömdíszítésedhez! >> 

 

Türkizkő lakkzselé színek

#066 #099 #223 #246

#252

   


 

Türkizkő ONE step lakkzselé színek   Türkizkő Thermo lakkzselé színek  
 
#111 #117   #406 #412  

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}