Hűsítsd magad búvárkék színekkel a kánikula idején

Július hónap trendszíneinek fő egyénisége a búvárkék. A szemet kápráztató kék árnyalat körmeiden különösen jól mutathat akár vízparton, akár a strandon napozol.

Egy nemzetközi felmérés bebizonyította, hogy a pasik 75%-ának a kedvenc színe a kék és annak a legtöbb árnyalata. Így ha idén nyáron nem kívánsz petrezselymet árulni a medence szélén, készíts te is merész búvárkék manikűröket magadnak!

Hűsítsd magad búvárkék színekkel a kánikula idején

Ám ne gondold, hogy a búvárkék körömdíszítésed könnyelműségedről és könnyűvérűségedről fog tanúbizonyságot tenni. A kék színt választók a komoly, hosszabb távú kapcsolatra tervezők kedvelt színe. Így ha körömdíszítésed mellé nyári ruhakollekciód is a kék árnyalataihoz igazítod, biztos lehetsz benne, hogy kimondatlanul is azt fogod sugallni: nem egy egyéjszakás nőcske vagy!

Ha nálad is csak egy komoly kapcsolat jöhet szóba, akkor válassz kék szettjeid mellé júliusi akciós kínálatunkból búvárék színárnyalatú gél lakkokat vagy színes zseléket! A többi már igazán csak rajtad múlik, hogy a fesztiválon vagy a vízparton találod meg a nagy Őt!

Körömdíszítési tipp: Elszántad magad, hogy idén nyáron nem maradsz egyedül? Akkor a július hónap trendszínének választott búvárkék mellé kiváló választás lehet kiegészítőnek a hónap szintén kiemelt sztárja, a smaragdzöld színárnyalat, illetve a kék további árnyalatai is!

Vásárlási segéd: Ha tényleg trendi szeretnél lenni és közben még jól is kinézni, válaszd júliusban az akciós trendszínek közül a búvárkék színárnyalatot! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}