Húsvéti körmök ideje

Reggelente már egyre jobban érezhető a nap melegítő sugara, visszakerültek a szekrénybe a vastag kabátok, előkerültek a tavaszi sálak.

A tavasz közeledtével nem csak az időjárás lesz jobb és boldogabb, de a hangulatunk is. Élénken zöldell a fű, már egyre több ibolya bújik meg a fák lombjai alatt, és már a kertünket is kezdik színesíteni a tulipánok és a nárciszok.

Igazi színkavalkád, csakúgy, mint az eddig trend színek, amik jellemezték az év első pár hónapját. A 2016-os évet végig jellemezni fogja a rózsakvarc és az égkék. A rózsakvarc egy igazán nőies szín, mely kiemeli romantikus finom oldaladat. Az égkéknek is hasonlóan finom eleganciát köszönhetsz, mely a tavaszi bárányfelhős ég könnyedségével hatja át ruhatárad, ha ezt a színt viseled! Márciusban két igazán energikus szín várt rád, a fiesta vörös, mely igazán szenvedélyes és lendületes, valamint a vajsárga, mely élénkségével felidézi a virágzó tavaszt és mindenki szívét meghódítja.

Elárulunk egy titkot is: az április hónap két trend színe a lilaakác és élénkzöld lesz, ami még tovább fogja fokozni a tavaszi hangulatot! Erről a két színről április első pár napján még részletesebben olvashattok.

Ráadásul nem rég elmúlt egy hosszúhétvége, de jön a következő! Húsvét alkalmából ne csak a sonkát készítsd el és ne csak a tojásokat pingáld ki, hanem körmeidet is! Most adunk egy pár igazán jó, húsvéti körömdíszítési tippet!

Akril matricával, egyszerűen

Körmeidnek egyik legegyszerűbb díszítési módja, ha akril hatású matricával dobod fel! A hímes tojások hangulatát veheti fel körmöd, ha a rózsaszínnek ezt a pirosas, #098 árnyalatát választod. Használd hozzá az igazán nőies csipke mintát. Vagy ha a népi motívumokat szereted, az is igazán jó választás húsvétkor!  De ezekhez az összetettebb mintákhoz inkább a vajsárga valamely halvány, például #065 árnyalatát válaszd!

Amire szökséged lesz hozzá:

 

Egy kis csillogás a hétköznapokra:

Valami igazán csillámosra vágysz? Válasz az eddigi trend színek közül egy lakkzselét, majd ezt díszítsd különböző méretű és színű kristály strasszkövekkel. Garantált a ragyogás!

 

Szívecskés szépség

Most jöjjön egy kicsit bonyolultabb, ám igazán vidám körömdíszítés! Ehhez kelleni fog: #004 #021 #231 #116 színek. Először egyszerűbb, ha azokat a körmeidet fested ki, amelyek egyszínűek lesznek, tehát a hüvelyk, középső és kis ujjadat fesd ki pirosra, vagy épp csillámosra.
Most jöhet a bonyodalom, a gyűrűs ujjad! Először a fehér színt köttesd meg körmeiden, majd jöhet a kék csíkozás, ha elég ügyes vagy, ezt csinálhatod szabad kézzel is az ecseted segítségével. Ha nem érzed magad ennyire biztosnak a dologban, akkor használj sablont. A szívecske mintához megint vedd elő a piros lakkzselédet. Díszítő tű segítségével tegyél két pontot egymás mellé a körmödre. Ez lesz a szívecskéd két teteje. Majd ecset segítségével húzd meg a szívecske alsó részét. Előfordulhat, hogy a két pöttyhöz túl sok lakkzselét használtál, akkor ebből húzd ki a szív minta csücskét.

 

Amire szükséged lesz hozzá:

 

 

Nude-ban

A nude húsvétkor is hódít! Ezekkel a természetes színekkel soha nem foghatsz mellé!  Válassz egy tejeskávé árnyalatot, mondjuk a #046-ot vagy a #127-et. Ezen jól fognak mutatni a virágmintás akril matricák, vagy az az egyedi minta, amit díszítő zselével fogsz rá alkotni!

Amire szükséged lesz hozzá:

 

Cseresznyefa virág áradat

Ha az épített manikűröket kedveled jobban, akkor sem kell csüggedned, a tavasz neked is kedvez! A színes zseléknek köszönhetően már a szivárvány minden színében tündökölhetnek körmeid! Ha még szebbé akarod tenni körmeidet, akkor fesd körmeidre, a már tavasz szimbólumává vált cseresznyefa virágot. Ehhez egy díszítő ecsetre és akril festékekre lesz szükséged. Ha úgy érzed ez nagy kihívás számodra, akkor nyugodtan használj akril hatású matricát hozzá!

Retro pöttyös

A pöttyminta soha nem megy ki a divatból. Ennek két oka van: igazán mutatós körömdíszítés hozható létre vele és könnyű elkészíteni! Ha cukorka színeket választasz, akkor nem csak kislányos oldaladat hangsúlyozhatod ki, de a húsvét hangulatához is illeszkedhetsz vele! Válaszd a #042-es lakkzselét és pontozó lakkjainkat a képen látható manikűr elkészítéséhez!

Amire szükséged lesz hozzá:

#042
Szerezd be itt!

 

Ha megérett benned az elhatározás, hogy lakkzselés körömdíszítést fogsz készíteni magadnak az ünnep alkalmából, akkor ne egyessével szedegesd össze a cuccokat hozzá, mi már ezt meg tettük helyetted! És egy induló szettbe rendeztük össze, melyben minden szükséges alapanyag és kellék megtalálható, ráadásul már az UV lámpát is tartalmazza! Ráadásul a készlettel most nem csak időt, de még pénzt is spórolhatsz magadnak, hiszen a készlet valamennyi elemét egyesével próbálnád meg összeszedni, akkor elveszted a csomagkedvezményt, amely csak a készletre vonatkozik!

Még van időd beszerezni a tojásfestés és lakkzselézés kellékeit. Boldog nyuszi ünnepet és csodás körmöket!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}