Idén nem csak a Mikulás hoz neked ajándékot!

Itt az ideje a nagy bevásárlásoknak, de odakint csak a zord tél vár rád, amitől pillanatok alatt megdermed a vér az ujjaidban és úgy érzed már a füledről is jégcsapok lógnak. Jobb ilyenkor bent maradni a szobában egy bögre forró teával és inkább a webshopokban ajándékok után böngészni!
Ráadásul, ha nálunk vásárolsz, azzal csak nyerhetsz! Nem csak a hőn áhított termékeidet postázzuk ki neked, de automatikusan részt is veszel nyereményjátékunkban!

Hogy mit nyerhetsz? Egy igazán környezettudatos LED lámpát! A hagyományos izzókkal szemben sokkal kevesebb energiát használ fel működése során. Különösen fontos zölden gondolkozni, hiszen ebben az évszakban mutatkozik meg igazán a globális felmelegedés hatása: hiszen hol van már az egész hónapon át mindent befedő hó réteg, az igazi fehér karácsony...

De a LED lámpával nem csak a környezeteden segíthetsz! Körömdíszítésed elkészítését akár percekkel is lerövidítheted. A LED lámpa alatt sokkal gyorsabban meg fog kötni lakkzseléd, így több időd marad a karácsonyi dekoráció elkészítésére és sütés-főzésre!

A következőket kell tenned, hogy te legyél a szerencsés, aki megnyeri a LED lámpát.
Vásárolj webáruházunkból 11.000 Ft értékben, vagy a felett 2015. november 29. és december 4. között. Ha vásárlásod értéke eléri a 11.000 Ft értéket, automatikusan részt veszel a nyereményjátékban!

A játék időtartama: 2015. november 29. - 2015. december 4. éjfél
Várható sorsolás ideje: 2015. december 8. délután

A nyertest a rendeléskor megadott e-mail címen fogjuk tájékoztatni. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy az értesítésre írásban reagáljon. Amennyiben a nyertes nem tart igényt nyereményére, vagy nem igazol vissza megadott időtartamon belül, úgy nyereménye elvész.

Így nem is maradt más hátra, mint versenybe szállni az értékes nyereményért! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}