Indul a halloween party!

Készíts magadnak stílusos körmöket matricák segítségével! Hamarosan itt van október vége-november eleje. A temetők gyertyafényes csendje mellett megkezdődik a halloween party-k ideje is.
Ez utóbbi különösen a tinik és a főiskolások körében népszerű, hiszen az angolszász országokból begyűrűző szokás jó alkalmat ad egy játékos-beöltözős bulira. Sőt, ma már minden valamirevaló szórakozóhely rendez halloween mulatságot, amelyre az idősebbek is eljárnak.
 
Nos, ha igazán stílusos szeretnél lenni egy halloween party-n, akkor gondolnod kell a körmeidre is! Vannak, akik igazi rajongóként, tetőtől talpig vámpír-csajszivá vedlenek egy éjszaka erejéig; mások az esemény mókás voltára helyezik a hangsúlyt; ismét mások csak decensen halloweeneznek, gondolva arra is, hogy azért másnap az irodában érdekesen néznének ki halálfejes körmökkel.
 
Szerencsére van bőven lehetőség. És nem is kell túl nagy erőfeszítést kifejteni az ügy érdekében: webáruházunkban számos, különféle halloween témájú matrica található, amelyekkel egyszerűen és gyorsan át lehet alakulni „party-lady”-vé. Méghozzá saját stílusunknak, elképzelésünknek megfelelően.
 
Az abszolút halloween kedvelő
 
Garantáltan stílusos leszel, ha a webáruházunkban található A1086-os, az A1089-es illetve az A1092-es akril hatású matricát választod. A teljes körmödet befedi, és minden ujjadra egy másik, ijesztgető ábrázolás kerülhet. Extra vékony, így a végeredmény olyan lesz, mintha művészi képességekkel megáldott körmösnél jártál volna. Az tuti, hogy mindenki megcsodálja majd kezedet!
 
 
Akik a játékosságot szeretik
 

 
A halloween alkalmat ad a bolondozásra, humorra. És már miért ne bolondozhatnánk egy ilyen alkalommal, miért ne fejezhetnénk ki játékos egyéniségünket? Webáruházunkban a fentieken kívül kilencféle akril hatású, és ötféle öntapadós körömmatricát találhatsz. Szellemkastély, sírhant, és még pár bagoly is belefér egy halloweeni körömdíszítésbe!
 
Nyaauuuu!
 

 
Csajos, szexi, igazi nyauuu – nem csak cica-fanoknak! Ehhez hasonló körmökkel a buli után  nyugodtan besétálhatsz az egyetemre vagy a munkahelyedre is. Ha ilyet keresel, az Y63-as illetve a D244-es matrica a neked való választás!
 
A vámpírok királynője
 

 
Ha azok közé a hölgyek közé tartozol, akik minden körülmények között királynők szeretnének maradni, akkor a csipke díszítés remek választás lehet egy halloween buliban is. Csipkesor-matricáink között egészen biztosan találsz ízlésednek megfelelőt!
 
Amit tudnod kell a matricákról!
Az öntapadós köröm matrica és az akril hatású matrica között az a különbség, hogy az akril hatásúval kicsit nehezebb dolgozni. Amíg az öntapadóst egyszerűen lehúzod a hordozó fóliáról, és már ragaszthatod is a körmödre, addig az akril hatásút használat előtt vízbe kell mártani.
Nem tudod, hogyan vidd fel az akril hatású matricát? Nézd meg erről szóló videónkat a YouTube csatornánkon!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}