Induló készlet

Ugye te sem akarsz folyton időpontoktól függeni? Ha már unod, hogy mindig időpontot kell foglalnod körmösödre és hosszú perceket várnod a szalonban, akkor itt az ideje, hogy el vidd otthonodba a gél lakkos körmök élményét!

Induló készleteinkkel ez garantáltan nem fog problémát okozni. Ezekben a szettekben megtalálható minden, ami szükséges ahhoz, hogy belevágj a gél lakkos körömdíszítésbe. Az induló készlet tartalmaz egy színt, az alapozáshoz bondert és fényzselét az utolsó simításhoz. Az eszközök között találsz cseppreszelőt, buffert, polírozót és portalanító kefét. Ezekre a gél lakkos körömdíszítés elkészítésének folyamán lesz szükséged.De a szett nem csak az elkészítéshez szükséges alapanyagokat tartalmazza, hanem mindent megtalálsz benne, ami az eltávolításhoz kell. A leoldó folyadék és a leoldó fólia segítségével gyerekjáték lesz a gél lakkos körömdíszítésed eltávolítása.

Ráadásul minden induló készlet tartalmaz egy használati utasítást, amely segítségével gyerekjáték lesz a gél lakkos körömdíszítések elkészítésének megtanulása.A szetteket megrendelheted UV lámpa nélkül, ha már van UV lámpád, valamint 9, 18 és 36 wattos UV lámpával is rendelhető. A 9wattos lámpát azoknak ajánljuk akiknek nem áll sok hely rendelkezésére ezért kis helyen kell elkészítenie a körömdíszítéseket. 18 wattos UV lámpa fénye alatt gyorsabban köt meg a gél lakk, ezért rövidebb ideig fog tartani a körömdíszítés elkészítése. A 36 wattos UV lámpákat profiknak ajánljuk, szalon minőségű körmök elkészítéséhez.

Ha szettben rendeled meg a kellékeket nem neked kell egyesével összeszedegetni minden egyes alapanyagot, így időt spórolhatsz meg. Valamint a szettekre több mint 10% árengedmény vonatkozik!

Rendeld meg most, hogy minél hamarabb élvezhesd te is a csodás körmök örömét! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}