Itt van az ősz, itt van újra…

Az ősz a legszínesebb évszakjaink egyike. Gondoljunk csak bele hány féleképpen tündökölnek a falevelek és az avar. Ez az évszak újabb színeket hoz a divat világába is.

Az ősz a természet átmeneti időszaka, hidat képez a nyár forró sugarai és a tél csillogó pelyhei között. Ilyenkor jön el a szüret időszaka, hogy az új boroktól rózsás hangulatba kerülhessünk. A rózsaszín puha, kasmír árnyalataival kecsegtet meg minket az idei trend. Ennél nőiesebb színt aligha tudnánk elképzelni. Hiszen már babakorban is a rózsaszín lesz a leánygyermekek színe. Szinte elképzelhetetlen, hogy a 20. század első felében ez még másként volt, a rózsaszínt egy erős színnek mondták, a hús színével azonosították, így férfiasságot tulajdonítottak neki, ezért a fiú babákat öltöztették ebbe a színbe.

De szerintem mindenki egyet ért velünk abban, hogy inkább hagyjuk meg a rózsaszínt a hölgyeknek! A kasmír rózsa árnyalatai szelídek, higgadtságot árasztanak magukból viselői. Előkelőséget sugároz, mind e mellett viselője ki is tűnik a nagyvárosi tömegből.  A rózsaszín árnyalatokat nem csak a butikokban találod meg, körmeiden is ugyan olyan jól mutatnak! Ráadásul, ha munkahelyeden a dress code nem engedi meg a világosabb színek viselését, körmeiden feltűnésmentesen csempészheted be hétköznapjaidba az ősz sokszínűségét.

Körömdíszítési tipp: A rózsaszínnel jól mutatnak a fehér és fekete színek, de az egyszerű francia manikűrt is feldobhatod, ha a fehér végeket rózsásabbra cseréled.

Vásárlási segédlet: Összegyűjtöttük neked a rózsaszín puha árnyalatait, amit most kedvezményesen szerezhetsz be!

Gél lakk színek, szeptemberre

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}