Játssz velünk az idei nyár utolsó játékával

A nyárnak lassan vége, de ettől még az élet nem áll le, sőt! A hosszú hétvége ideje alatt nem csak mi álljuk a megrendelésed szállításának költségét, de még akár nyerhetsz is értékes nyereményeket.
Ez a játékunk már lezárult.

A 2db lakkzselé boldog nyertese:
Fonyódiné Kiss Anikó
Az 5db lakkzselé boldog nyertese: Pécsi Eszter

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek, akiket a rendelésüknél megadott e-mail címen értesítünk a nyereményük átvételével kapcsolatban.
A többiek se csüggedjenek, akik most nem nyertek, hiszen lesz még játék, itt a Moonbasanails.hu webáruházban!
Játssz velünk a hosszú hétvége ideje alatt és legyen tiéd a két értékes nyeremény egyike!

Szerezd be kedvenc vagy már régóta áhított körömdíszítő szetted vagy alapanyagaid most 2015. auguszuts 20-31. között és automatikusan részt veszel a nyereményjátékon, ahol két szerencsés nyertes értékes lakkzseléket nyerhet!

Légy te, aki megnyeri az egyiket!

Vásárolj legalább 13.500 Ft értékben és részt veszel a legnagyobb értékű nyereményért folytatott versenyen, ahol 5db általad választott lakkzselé boldog tulajdonosa lehetsz!

Ez a nyeremény 9.450 Ft-ot ér!

Ráadásul ha Te nyered meg, akkor a szállítási költség miatt sem kell aggódnod, hiszen azt is mi álljuk!

Tipp: ha erre a nyereményre hajtol, válassz magadnak vagy barátnődnek induló készletet és ezzel már el is érheted a játékban való részvétel egyetlen feltételét. Vagy válassz magadnak alapanyagokat, kellékeket, kiegészítőket, ha már rendelkezel készlettel és csak fel szeretnéd tankolni meglévő készleteid.

Szeretném EZT a csomagot megnyerni! Irány a webáruház! >>


Vásárolj legalább 8.500 Ft értékben és részt veszel a kétdarabos nyereményért folytatott versenyen, ahol 2db általad választott lakkzselé boldog tulajdonosa lehetsz!

Ez a nyeremény 3.780 Ft-ot ér!

Ráadásul ha Te nyered meg, akkor a szállítási költség miatt sem kell aggódnod, hiszen azt is mi álljuk!

Tipp: ha inkább erre a nyereményre hajtol, akkor válassz magadnak néhány igazán dögös, új színt a nyárra, és tedd talonba azt a két színt, amit megnyerni szeretnél majd! Vagy fogj össze barátnőiddel és rendeljetek közösen és beszéljétek meg, hogy kinek, mire lenne szüksége és adjátok le együtt egy név alatt a rendeléseteket!

Szeretném EZT a csomagot megnyerni! Irány a webáruház! >>

A játék időtartalma: 2015. augusztus 20. - 2015. autusztus 30. éjfél
A sorsolás várható ideje: 2015. szeptember 4. délután

A sorsolást követően a nyertesek a rendelésüknél megadott e-mail címen lesznek értesítve. Minden nyertesnek 72 óra áll a rendelkezésére, hogy a nyereményjátékról szóló értesítő levélre írásban válaszoljon.
A vásárlási értékbe a szállítási költség nem számítható bele. Kizárólag a Kosárba helyezett termékek együttes értéke számít, azt veszi a rendszer figyelembe.

A nyertesek a nyereményeiket futárszolgálat útján kapják meg nyereményeiket, mely esetben a szállítási költséget mi álljuk.

Minden, a nyereményjátékkal kapcsolatos további információért furdulj Ügyfélszolgálatunkhoz!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}