Jennifer Aniston-mindenki jóbarátja

Egy olyan nő következik, akinek hajviseletét milliók utánozták, míg forgott a Jóbarátok sorozat. Egy igazán kedves nő, akik miatt milliók utálták meg Brad Pittet és Angelina Jolit. Következzen a bájos Jennifer Anniston gél lakkos körömdíszítése.

Jennifer Aniston már igen fiatalon belekóstolt a színészet világába, köszönhető ez annak, hogy apja sorozatszínész volt, valamint annak, hogy keresztapja nem más, mint Telly Savalas, a Kojak felügyelőt alakító színész.

11 évesen már dráma klubba iratkozott be és a High Scool of Performing Arts elvégzése után rögtön elkezdte építeni színésznői karrierjét.  De igazán csak akkor vált híressé, amikor jelentkezett a Jóbarátok szereplőválogatására, Monica Geller szerepére. Igen, először ő játszotta volna Monicát, de Rachel karakterével jobban tudott azonosulni, ezért ezt a szerepet kapta meg.

A Jóbarátok után számos vígjátékban szerepelt. Játszott A minden6óban, az Exférj újratöltve című filmben, a Kellékfeleségben, a Förtelmes főnökökben és a Családi üzelmekben.

Mindig egy vidám, kissé szétszórt nő karakterét testesíti meg, aki valamilyen módon tuti szerelmes lesz! Mindehhez egy klasszikus megjelenés társul mind a filmvásznon, mind a magánéletben.

Ezt a klasszikus vonulatot érzékelteti körömdíszítésében is. Manapság egyre trendibb, hogy a körmeinknek nem kell a ruhán színével megegyeznie. Körmünk legyen elütő és feltűnő, mindehhez kristály strasszkövek és akril matricák százai állnak rendelkezésünkre. Elkészülő körömdíszítésünknek csak a fantáziánk szabhat határt.

Na, Jennifer körmei pont nem ilyenek! Szereti, ha körmei pontosan illeszkednek aktuális megjelenéséhez és valljuk be, igazán nőies így is a megjelenése, mindenféle cicoma nélkül. Láthattuk már bordó ruhában, amihez bordó körmöket viseld. De a kedvencünk egy rózsaszínes, testszínű, könnyed estélyi, amihez lány rózsaszín gél lakkos körömdíszítést választott.

Egy induló szettel te is könnyedén beindíthatod gél lakkos karriered! Ruházz be egyre és te is készíts gyönyörű körömdíszítéseket saját otthonodban! Az alapszetthez tudsz választani utántöltő szettek közül. Ez nem tartalmaz UV lámpát, vagy kellékeket, bondert vagy fényzselét. Csak három színt, amelyhez egyetlen kattintással juthatsz hozzá és máris gazdagodtál három új gél lakkal.

Válts gél lakkos körömdíszétésre és neked is legyenek elgáns, ám egyszerű Jennifer Aniston körmeid! >> 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}