Karácsonyi körömdíszítések-hosszú körömre

All I want for Christmas… igen, igen, egy tökéletes manikűr a sütés-főzés-takarítás után! Már minden kirakat és ház talpig karácsonyi díszben, már megvetted a rucidat is a karácsonyi vacsihoz, akkor itt az ideje, hogy a körömdíszítésed is tükrözze az ünnepi hangulatot. Adunk pár zselés műköröm tippet, hogy hogyan is varázsolhatod körmeidet igazán karácsonyivá.



A francia manikűr mindig, minden körülmények között megállja a helyét, így karácsonykor is. A fehér véget, viszont felejtsük el és cseréljük le pirosra. Ha a körömforma mandula formájú, vagy hegyes, akkor hasonlítani fog körmünk a Mikulás süvegéhez, amelyet egy fehér csíkkal még jobban feldobhatunk.



Természetesen egy francia manikűrt másként is feldobhatunk, karácsony alkalmával. Arany dekoráció nélkül sincs karácsony, ezért a fehér végek feldobhatjuk egy kis arany flitterporral, valamint, hogy igazán illeszkedjen a téli hangulathoz pár hópihével is megbolondíthatjuk. Ezt megoldhatjuk akril matricával, vagy díszítő zselével is.  
 


A hópihe nem csak a francia manikűrön mutat jól, de egy teljesen kék alapon a fagyos téli estéket idézheti körmeinkre. A fehér díszítőzselével kialakított hópelyhekbe és hórétegbe még a teljes megkötés előtt szórj csillámport.



Ha egy gyorsan elkészíthető körömdíszítésre vágysz, akkor nem kell bajlódnod díszítő zselékkel, akril festékekkel és díszítőecsetekkel. Elég, ha csak választasz egy bohókás mintával ellátott akril hatású matricát, máris kész a karácsonyi körömdíszítésed, karácsonyfával, hóemberrel vagy rénszarvassal.



Kicsit kanyarodjunk vissza az ezerarcú francia manikűrhöz és dobjuk fel transzfer fóliával. Egy nagy, pötty alakú transzferfólia ragasztó, egy arany transzferfólia és már kész is egy karácsonyfagömb, ami tökéletes dísze lesz körmünknek karácsony idején.



Az utolsó körömdíszítés az extra hosszúságot kedvelőknek való, akik különösen rajonganak a karácsonyért és a karácsonyi díszítésekért. Megjelenik a piros és az arany szín is, valamint bátran kombinálhatjuk a hópihe, rénszarvas és Mikulás mintákat is!

Zselés műköröm készlettel gyerekjáték lesz ezeknek a megvalósítása! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}