Karácsonyra színezve

Ünnepi csillogás egy szettben háromszorosan! Na jó, ez egy kis magyarázatra szorul: van egy mini szettünk külön a karácsony alkalmából, három csillámos árnyalattal!
Bővítsd színskáládat három új színnel!

Ráadásul megsúgunk neked egy titkot: a szettben található három színből kettő a decemberi trendszíneknek is megfelel! Ez nem más, mint az ametiszt lilás rózsaszínje és a Viscayai-öböl zöldeskékje. Ez a két szín ráadásul az ünnep hangulatába is tökéletesen beleilleszkedik. A fenyő üde zöldjének karácsonyi hangulata az örökérvényű piros árnyalatok egyikével tökéletes ünnepi hangulatot képes köréd varázsolni. A szettben ráadásul megtalálható egy csillámos fekete szín is.

A feketét nyugodtan nevezhetjük aduásznak is, hiszen mindenhez jó, minden alkalomra. Bármilyen szettet vagy körömdíszítést elegánssá tud varázsolni. Használhatod önmagában is, de karácsonykor inkább a pirosas vagy zöldes árnyalatokkal való kombinálását javasoljuk.

Tuti tippek Karácsonyra

Ha már van induló készleted UV lámpával és a megfelelő alapanyagokkal, akkor bővítsd készleted mini szettekkel! Hiszen így nem kell beruháznod a már meglévő kellékekre. Ráadásul minden szettben egymáshoz harmonizáló színek kerültek össze, hogy kombinálva tudd őket felhasználni, ráadásul kedvezményesebb megvenned egy mini szettet, mint három külön lakkzselé színt. Valamint a válogatással sem kell bajlódnod: egy „kosárba teszem” gombra való kattintással akár máris a tiéd a három új lakkzselé!


Külön szeretnénk felhívni figyelmedet az elő karácsonyi akciónkra! Hogy ez mit is jelent? Öt napon át kedvezményesen juthatsz hozzá termékeinkhez, hogy spórolhass az igazi karácsonyra, és ezúttal nem csak pénzt, de akár időt is megtakaríthatsz!


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}