Kellemes és trendi. 2015 divatszíne, a Marsala egész évben hódít

A 2015 tavaszi-nyári trend vezérfonalát a nagy divatcégek képviselői által meghatározott Marsala fantázia nevet kapta. E színárnyalat magában hordozza a vörös és a barna kellemes és megnyugtató együttesét. Hódolj a divatnak te is és legyen neked is Marsala színárnyalatú körömdíszítésed!

Marsala. A szó eredete egy olaszországi borpárlatig nyúlik vissza. Innen ered a 2015-ös évet meghatározó trendszín. A kellemes vörösesbarna színárnyalat kiváló vezérszín az év divatvilágában, hiszen kiválóan párosítható a korábbi évek és a jelenkori trendszínekkel egyaránt.

Marsala gél lakk színárnyalat

A Marsala körömdíszítés, legyen az akár leoldható lakkzselés, ONE step lakkzselével vagy színes zselével készült körömdíszítés kiváló kiegészítője lehet mindennapi vagy csak alkalmi megjelenésednek. Legyen szó egy laza baráti összejövetelről vagy egy hivatalosabb üzleti tárgyalásról, biztos lehetsz benne, hogy a Marsala színárnyalattal nem foghatsz mellé!

Készítsd el akár otthonod kényelmében legújabb gél lakkos körömdíszítésed, amelyet Marsala színárnyalatokkal valósítasz meg, vagy ugyanezen színárnyalatú kiegészítőkkel dobsz fel.

Tégy egy próbát és teszteld le munkahelyeden, barátaidon, barátnőiden!

Körömdíszítési tipp: A Marsala színárnyalat mellé nagyon jól passzolhat a Gleccser szürke és az Aquamarin színárnyalat is! Valamint ha csak önmagában, egyszerű lakkzselés körömdíszítésként szeretnéd használni, akkor a crystal és a rose kristály strasszkövek kiválóan tudják a színt kiemelni és fokozni annak intenzitását.

Vásárlási segéd: Nézd meg a Marsala színárnyalatokat tartalmazó rövid listánkat és szerezd be a kedvenc alapanyagaidat még ma! Kattints a linkre, és válassz egy hozzád illő Marsala színárnyalatot! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}