Készüljünk a Szilveszterre trendi körmökkel! 1.

Szilveszter éjszakáján egy egész évet búcsúztatunk el, akárhol is vagyunk. Miért kellene, hogy az ünnepi körömdivat eltérjen ettől az alapelvtől? Vegyük végig, hogy mi volt a jellegzetes trend az idei évben, adjunk hozzá extrém csillogást és/vagy turbózzuk fel, majd alkalmazzuk szilveszteri körömmintának!

Eltorzított franciák

Év közben írtunk már arról, hogy az örök francia idén megújult: az elválasztó csík ide-oda tolódik, kiegyenesedik, elferdül stb.

Az elmúlt egy-kélt év hozadéka, amikor a francia választóvonala lecsúszik (vagy a mosolyvonal felcsúszik?) a köröm közepe tájára. Itt is lehet trükközni a formával (íves vagy szögletes, esetleg háromszögellő vagy egyenes) és a színekkel is.

Elegáns szetthez vagy a natúr smink kedvelőinek javasoljuk az egészen leheletnyi vékonyságú francia véggel rendelkező körmöket. Legyen az egy gömbölyű köröm végén íves keskeny sáv, vagy tompa végű köröm végén ferde, azaz gyakorlatilag az egyik sarkot „levágó” pici sarok, ha natúr alapszínt és gyöngyös, csillámos vagy fém, színű dekorlakkot használunk, olyan lesz a körmünk, mintha ékszereket viselnénk rajta. Bátran egészítsük ki kristállyal.

Műköröm blogjavascript:void(0)
A kép csak illusztráció

A francia egy speciális fajtájának tekinthető, ha a körmünk végét színtelen lakkal bekenjük, majd csillámba/gyöngybe/glitterbe mártjuk. A környező körömágyról és a köröm alól még száradás előtt vékony vagy fan ecsettel távolítsuk el a fölöslegesen odaragadt dolgokat.

Ugyanezek a minták más színben egészen más hangulatot adnak ki. Szilveszterkor menő a fekete-fehér (Harlequin-hangulatú) toalett, ennek részekén a fekete-fehér körmök nagyon vagányak lehetnek. Akár fehér alapon fekete franciával, akár fordítva, és bármelyik formátummal nagyon csinosak leszünk.

Ombre

A téli-jeges csillámos, sziporkázó lakkokból készített ombre körmöknél talán nincs is mesésebb, tündérkirálynősebb és elegánsabb. Választhatunk három színt, és csak az egyik vagy a két végén teszünk csillogós lakkot, de szilveszterre az sem túlzás, ha mindhárom fokozat lakkja csillog-villog.

Az ombre egyik fajtájának tekinthetjük, ha egyszínű lakkal kilakkozzuk a körmeinket, majd vagy a töve felől, vagy a körömvég felől csillámos lakkal „ráfolyást” festünk, vagyis olyan lakk-felületet, amelynek a köröm belseje felőli széle hullámos, elfolyós, festékcsíkos, ritkuló.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}