Készüljünk a Szilveszterre trendi körmökkel! 2.

Ruffian - Szintén a közelmúlt trendjének egyik nagyon fontos ágazata a Ruffian-minta. Mondják oldalra csúszott franciának is, bár szerintünk annál azért bonyolultabb és vagányabb is. Mindenesetre annyiban hasonlít, hogy ez is két színből áll, és ezek megválogatásával nagyon könnyedén és hatásosan lehet mindenféle hangulatokat közvetíteni.

Az előző cikkben már említett fekete-fehér összeállítás nem csak a Harlequin hangulathoz megy jól, hiszen kifejezett finomságával bármilyen esti szett kiegészítője lehet. Ezt csak fokozza, ha mondjuk fekete alapszínhez szélszín-kiegészítőnek nem fehéret, hanem mondjuk ezüstöt vagy csillámos ezüstöt, esetleg aranyat választunk, ez úgy fog mutatni mintha ékszereket viselnénk a körmeinken. Arról nem is beszélve, ha egy-egy szépen csillogó kristállyal még tovább emeljük a hangulatot.

Ugyanakkor a fekete-piros inkább ördögi, illetve a bármilyen színes összeállítások már felszabadultabb, vidámabb hangulatot adnak. A teli színek a hippis hangulatvilág felé vezetnek el, míg a tört és pasztell színek a vintage hangulat irányába tolnak el.

Felületek mixelése

Nem csak koktélokat, hanem különféle felületeket és textúrákat is mixelhetünk Szilveszter éjjelére.
Műköröm blogjavascript:void(0)
A kép csak illusztráció

A matt és fényes, csillámos és metálos, a sima és homokszerű, a gumira hasonlító és a hideg fényű, műanyag felületekre emlékeztető lakkok bátran keverhetőek, hiszen az ünnep fényei ilyenkor kidomborítják a látványt.

Az ünnep fényeihez illik, ha alaplakként selymes fényű vagy halványan arany/bronz metálos lakkot viszünk fel, majd arra, színben hozzáillő, színtelen alapú csillámos és/vagy glitteres lakkal fedjük le.

Nagyon izgalmas az azonos színben pompázó, de fényességben eltérő felületek házasítása. Biztos sokan ismeritek azt a francia festést, amely kizárólag fekete lakkból áll, de a homogén festés csak a körömvégen fényes, a többi részen matt. Ugyanígy azt is megtehetjük, hogy fényes és matt váltakozó csíkozással vagy pöttyözéssel dobunk fel egyszínű felületeket.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}