Kezdődik a karácsonyi nagy roham!

Már többször is hallhattunk az új őrületről, a Fekete péntekről. Egyre több üzlet és webáruház hirdeti azt a bizonyos pénteket, amikor óriási akciókkal várják a vásárlókat. Ezért persze tolongásra és a szerverek összeomlására lehet néhol számítani.
Az idén november 27-re eső Fekete péntek hagyománya, csakúgy, mint sok más esemény, ez is Amerikából származik. A Fekete péntekkel kezdődik el a nagy karácsonyi vásárlási láz. Ezen a napon az USA-ban sokan szabadságot vesznek ki, hogy megvegyék a gyakran beszerzési ár alatt kínált termékeket. A legtöbbször az is előfordul, hogy olyan termékeket vesznek meg, amire nincs is szükségük, egyedüli vonzó tulajdonsága az árunak az, hogy akciós. Az áruházak gyakran hajnalban nyitnak, sőt van olyan hely, amely már éjféltől, 24 órán keresztül várja a vevőket.

Mi a helyzet idehaza?

Hazánkba is beszivárgott a Fekete péntek, hogy minél több vásárlót vonzanak be az áruházak. Az igazi vásárlók már hetekkel előre elmentik a kívánt termék linkjét, hogy a kritikus pillanatban azonnal lecsaphassanak rá. Idén észre vehető tendencia, hogy az üzletek más-más időpontban tartják a Fekete pénteket, így már november 27. előtt lehet számítani a nagy rohamokra.

Azt viszont soha nem lehet előre tudni, hogy mi kerül az akciós termékek listájára, vagy, hogy hány százalékos is lesz az a bizonyos leértékelés! Így nagyon szemfülesnek kell lenni és hamar lecsapni azokra a dolgokra, amiket szeretnénk a magunkénak tudni. Viszont legyél megfontolt! Hiába a nagy akció özön, azért gondold át mire van szükséged, vagy kinek milyen ajándékot szeretnél.

Szóval vigyázz, kész, vásárlás! :)

Szereted az ilyen akciókat? Szívesen vásárolnál nálunk is Fekete pénteken?
Válaszaid a cikk végén kommentben várjuk!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}