Kids körömlakk és csillámtetkó a karácsonyfa alá? Imádni fogja a kislányod!

Közeledik a karácsony. A Moyra gyermekbarát körömlakkokkal, vagy a Jégvarázsos csillámtetkókkal nem nyúlhatsz mellé!
Azt mondják, minden nőben ott lakozik egy királylány. És ez a királynőség már egészen korán megmutatkozik! Például egy három éves, cuki kislánytól nemrégiben megkérdeztem: „És téged hogy hívnak?“ Gyermekien őszinte szemeivel rám nézett, és kivágta: „Az én nevem Fazekas Királylány!“. (Gondolhattam volna, micsoda kérdés!) „Csillogós a  fölsőm, van koronám, és nézd: a körmöm is ki van lakkozva!“ Hát igen. Akinek van kislánya vagy lány unokája, az pontosan tudja: ez a dolog már egészen kiskorban kezdődik!
 
Ha pedig olyan anyuka vagy, aki szereti otthon elkészíteni a körmeit, akkor biztosan ismered a mondatot: „Anyuci! Lakkozd ki az enyémet is!” Mint ahogy ismered csillámpónik és a Disney hercegnők világát is.
 
Moyra Kids gyerekbarát körömlakkok
 
Moyra Kids gyerekbarát lakkokkal valóban gyerekjáték a körömlakkozás. Igazán jó móka lesz szórakozni vele, amolyan igazi, anya-lánya programként. Ezeket a körömlakkokat kifejezetten a legkisebbek számára fejlesztették ki: veszélyes és mérgező anyagoktól mentes, vízbázisú. Abszolút biztonságos a gyermekek számára. Mivel könnyen terül, gyorsan és jól lehet vele dolgozni. Erőteljes a színe, egy rétegben is csodálatosan fest, úgyhogy nem okoz majd csalódást a gyermeknek (és neked se). Könnyen eltávolítható: elegendő hozzá meleg víz és szappan.
 
Webáruházunkban 16-féle Moyra Kids körömlakk, illetve 4-féle szett közül válogathatsz. Egy szett három, különféle színű lakkot tartalmaz, Princess, Cupcake, Unicorn és Snowflake fantázianevekkel.
 

 
 
Csillámtetkók
 
Még nem láttam olyan kislányt, aki ne rajongana a csillámtetkókért. Különösen, ha a kedvenc mesefiguráját ábrázolja! A Jégvarázs animációs film figurái néhány éve töretlen népszerűségnek örvendenek.
 
A csillámtetoválást egyáltalán nem nehéz elkészíteni, a kislányok maguk is fel tudják vinni egymás kezére. Bár könnyen lehet, hogy nem akarod majd, hogy a kiscsajok kihagyjanak a buliból!
 
A csillámtetkók szettekben kaphatók. A szettekben találhatsz sablonokat, ragasztót, csillámokat; egy ecsetet a ragasztó felviteléhez, egy másik ecsetet a csillámok eltávolítására; valamint egy részletes használati útmutatót.
 
A csillámtetoválás felvitele:

A sablont óvatosan húzzuk le a fóliáról, és helyezzük a kívánt bőrfelületre. Kenjük rá a ragasztót, alaposan, hogy a sablon minden zeg-zugába jusson belőle. Húzzuk le a sablont a kézről. Ezután várjunk egy picit, amíg a ragasztó átlátszó nem lesz – ekkor válik festhetővé. Ecsettel vigyük fel a csillámokat a ragasztóra, tetszés szerint variálva a színeket. Ne aggódjunk, a ragasztó látszódik a kézen, szóval tudni fogjuk, hová kell tenni a csillámokat. A csillámokat nyomkodjuk bele a ragasztóba. Végül nagyobb ecsettel seperjük le a felesleget. És kész is a gyönyörű csillámtetkó!
 
Az így készített csillámtetoválás meglehetősen hosszú életű, egy hétig is rajta maradhat a bőrön. Ha gyermekünk mégis megunná, legkönnyebben babaolajjal távolítható el.
 
Sokan kérdezik, hogy miért kell eltávolítani a sablont a bőrről még a csillámok felvitele előtt. Azért, mert a csillámpor ragasztó a sablon bekenése után 1-2 perc múlva válik festhetővé. Ha a sablont rajta hagyjuk, amíg megszárad a ragasztó (azaz amíg felviszed a csillámokat), akkor a lehúzás következtében nyúlni kezd a ragasztó és a minta széle nem lesz szép egyenes.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}