Körömdíszítés tanácsok az őszre

Körömdíszítéssel sokféle szisztémát lehet követni, de kétségtelen, hogy az éppen aktuális évszak, vagy valamilyen ünnepnek a szezonja mindig megmozgatja egy kicsit a körmösök, illetve a műkörmökre vágyó kliensek fantáziáját.
A nyárnak már lassan vége van, szélsebesen robogunk az ősz felé, ezért egyértelmű, hogy a köröm díszítésben is egyre jobban megjelennek az őszi motívumok, érthetjük ezt a színekre és a mintákra egyaránt.
 
Ha neked is szimpatikus az ötlet, hogy őszi körmökkel pompázz, de nincs konkrét elképzelésed arról, hogy mit is szeretnél pontosan, adunk néhány tippet, amivel tényleg ősziessé varázsolhatod manikűrödet.
 
Felhők és eső
 
Az ősszel általában beköszönt az esős időszak is, aminek az emberek nem feltétlenül szoktak örülni, de tény és való, hogy az esőcseppek ugyanakkor nagyon szép dekorációt jelenthetnek a körmeidre. Jó hír, hogy ezerféleképpen variálhatók, nem feltétlenül kell ragaszkodni az átlátszó, illetve kékes színárnyalatokhoz, engedd szabadjára a fantáziád és akár lila eső is hullhat az égből!


 
És ha már eső, akkor a felhőknek is természetesen van helyük, hiszen a napsütés egyre inkább háttérbe szorul az őszi hónapokban, és a felhős, borongós idő veszi át a helyét. A felhők egyébként kiválóan kombinálhatók az esős mintákkal, érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.
 
Az ősz színei
 
A lehullott levelek színei szinte a divat minden területén ihletet adnak, nincs ez másképp a körömdíszítésben sem. A sárga, barna, piros, árnyalatok ilyenkor előtérbe kerülnek, de meg lehet fűszerezni egy kis bordóval, vagy éppen lilával is, garantáltan őszies hatást kelt.


 
És ha már a lilánál tartunk, azonnal eszünkbe juthat a szőlő és a bor szezonja, ami szintén őszre koncentrálódik. A szőlőfürtök így kiváló díszítői lehetnek a körmeidnek, amennyiben nagy borkedvelő vagy, és szívesen megéled a szüreti fesztiválok időszakát.
 
Ne feledkezzünk meg a ködös szürke reggelekről sem! Ezek a színek is nagyon jól mutathatnak a körmökön az őszi időszakban, bár ezt hagyd inkább egy kicsit későbbre, november tájékára, amikor valóban kiválóan igazodik az időjáráshoz a körmöd színe!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}