Körömdíszítési minták november hónap színeivel

Az ősz vége felé, november hónapban sem kell lemondanod a csodás és divatos körömdíszítésekről! Sőt, a természettel ellentétben a szürke és a semleges színek helyett merj bátran kísérletezni és formabontó lenni, ne feljtsd el: ez az év az újítóké!

Kezdjük a sort máris egy rövid gél lakkos körömdíszítéssel! Nagyon népszerű és bárki által könnyedén elkészíthető, hiszen néhány alapanyag és körömdíszítő kellék segítségével megvalósíthatod Te magad is akár otthon. Szeretnél Te is kék körmöket az ősz végére egy kis ezüsttel megbolondítva? Akkor ehhez válaszd a #088-as ONE step gél lakkot!
 

Egy zselés műköröm alapra már látványosabb és ötletesebb megoldást is tudsz alkotni! Használd fel november hideg és meleg színeit egyaránt, ombre technikával! Ha színes zselékkel valósítod meg, akkor ehhez a legjobb választás a #046-os és az #050-es színes zselék lesznek!
 

Teremts egy kis melegséget környezetedben azzal, hogy a hideg és olykor esős koratéli napokban a vöröscédrus kellemesen melengető árnyalatát viseled. Ám nem csak ruhatáradban, de a körömdíszítésedben is megjelenő sötét rózsaszínes-piros árnyalat erőt, magabiztosságot és határozottságot sugall majd rólad.
 

Kombinálj két körömdíszítési módot, a zselés műkörmöket a gél lakkos körömdíszítéssel és az eredmény biztos siker! Azon túl, hogy tökéletesen szabályos és csodás körömformád hosszú hetekig megőrzi alakját gél lakkjaid színei pedig akár 3 hétig is tartósak, pattogzás mentesek és csillogóak maradnak!

Nem kell más tenned, mint novemberi akciós kínálatunk között szétnézned, hogy a nagy karácsonyi hajtás előtti körömdíszítésed is kifogástalan és makulátlanul szép legyen!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}