Körömnyomda a tökéletes mintákért

Mikor még nem sokat tudtam a körmözés világáról, csak csodáltam az alkotásokat mások kezén, a legnagyobb döbbenettel sokszor a körmökre kreált tökéletes mintákat néztem. Annyira szabályosak, szépek, aprólékosak. Mindig úgy gondoltam, hogy különleges tehetség kell ahhoz, hogy valaki ilyeneket tudjon alkotni.
Nos, ahhoz, hogy valaki ilyeneket tudjon alkotni szabad kézzel, valóban különleges tehetség kell. De ahogy elkezdtem kicsit beleásni magam a körmözés rejtelmeibe, rá kellett jönnöm, hogy nem túl gyakori, hogy a körmösök ezeket a mintákat szabad kézzel rajzolgatnák – pláne az aprólékosabbakat, bonyolultabbakat. A körömnyomda ezen a téren jó szolgálatot tesz nekik, ugyanis pár egyszerű mozdulattal tudnak nagyon látványos mintákat felvinni a körmökre, ezzel tökéletesítve a művüket.
 
Hogyan működik a körömnyomda?
 
A jó hír, hogy körömnyomdával neked sem kell szuperképességekre szert tenned, és képes leszel ugyanolyan profi mintákkal díszíteni a körmeidet. A körömnyomda működése igencsak egyszerű: a nyomdalemez alapos megtisztítása után rákened a lakkot a kívánt mintára, a felesleget lehúzod, majd a nyomdázót rányomod, ami így felveszi a mintát, ezzel pedig már csak annyi a dolgod, hogy rányomod a körmödre. És kész, ennyi. Persze meg kell száradnia, fedőlakkal, fixálóval rögzíteni kell, de lényegében ennyi.


 
A titka, hogy a nyomdalemezt nagyon tisztán kell tartani, mert ha poros, és egyéb szennyeződések vannak rajta, akkor elmosódhat a minta, nem fogja szépen kiadni. A másik, ami fontos, hogy gyorsnak kell lenni, hiszen a lakk nagyon gyorsan köt, és ha sokat szöszmötölsz, félig megszárad, mire a körmödre is jutna belőle, akkor pedig megintcsak nem lesz szép a végeredmény.
 
Nyomdalemezből gyakorlatilag végtelen áll rendelkezésre, bármilyen mintát választhatsz, egy lemezen pedig több is van, így biztosan meg fogod találni a neked legjobban tetsző mintákat. A profi körömnyomdázáshoz kell némi gyakorlás, az tény, de ha párszor már próbáltad, akkor nagyon gyorsan és egyszerűen varázsolhatsz profi mintákat a körmeidre!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}