Körömnyomda szettek

Virágkorát éli a körömnyomdázás, amely segítségével könnyedén készíthetsz mintákat körmeidre! Szerezz be egy szettet te is, amiben megtalálható minden, ami egy varázslatos körömdíszítés elkészítéséhez szükséges. Nem kell mást tenned, csak eldöntened, hogy Konad, vagy Moyra.

Ha a körömnyomdás körömdíszítés mellett döntesz, akkor legelőször is el kell döntened, hogy melyik márka szimpatikusabb neked. Elsőre nem tűnik fontosnak, de ez egy igen komoly választás! A Konad volt az első, aki ilyen típusú termékeket kezdtek el forgalmazni. Első termékeit már 2002-ben piacra dobta, tehát egy igen nagy múltra visszatekintő márkáról van szó. Jelenleg három szettjük van forgalomban.

 A C szett három darab 5 ml-es körömnyomda lakkot, két nyomdalemezt, egy lehúzót és egy nyomdázót tartalmaz. Ez egy induló szett, amellyel könnyedén kitanulhatod a körömnyomdázás technikáját.

A B szett 3 darab 11 ml-es nyomdalakkot tartalmaz, 4 db nyomdalemezt, egy lehúzót és egy nyomdázót tartalmaz.

A special szett egy gyönyörű díszdobozt kapott, ami egy ideális ajándék, ráadásul a díszcsomagolást is megspórolhatod vele! A szett 5 darab 11 ml-es nyomdalakkot, egy fedőlakkot, 5 darab nyomdalemezt, nyomdalemez tartót, egy lehúzót, egy nyomdázót valamint díszítésre alkalmas strasszköveket tartalmaz.

Ennél kisebb múltra tekint vissza a Moyra körömnyomda szettjei. Ezek a szettek különböző fantázianeveket kaptak, annak megfelelően, hogy a nyomdalemez milyen mintákat tartalmaz. A Moyra minden szettje tartalmaz egy tematikus nyomdalemezt, nyomdalakkot, lehúzót, nyomdát, és formakártyát.

A választás csak rajtad múlik, a moonbasanails.hu webáruházban részletesebb tájékoztatást kaphatsz a szettekről, így könnyedén el tudod dönteni melyik mellett teszed le a voksod.

Legyen szó Konad-ról, vagy Moyráról, az elkészítésük ugyanolyan egyszerű:

 

1.Vidd fel körmeidre a kiválasztott alapszínt, ezt hagyd megszáradni.

2.Válassz ki egy mintát. Elég, ha csak a minta tetejére húzol egy csíkot a mintázólakkal, hiszen a lehúzó
segítségével könnyedén el fog terülni a lakk a mintában. Így a körömlakkal is spórolhatsz és nem fogod körömlakkban áztatni a nyomdalemezedet.

3.A lehúzót tartsd 45 fokos szögben, így tudod a legegyenletesebben eloszlatni a lakkot.

4.Gördülő mozdulattal vedd fel a mintát a nyomdalemezről, majd hasonló mozdulattal helyezd át körmeidre.

5.Ez után jöhet egy réteg fedőlakk és már kész is a körömdíszítésed


A körömnyomda szettek csak rád várnak! Szerezz be egy szettet, szerezz magadnak egy új hobbit! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}