Körömtrendek a fesztiválszezonra

Eljött a várva várt nyár. Ez valakinek a jól megérdemelt pihenés időszaka, a tengerparti nyaralás vagy wellness ideje. Van, akinek pedig, a pörgés és fesztiválozás időszaka. Arról már írtunk, mit érdemes a strandon, bikinihez a körmeiden viselned. De milyenek legyenek körömdíszítésed az egy héten át tartó bulizás alatt? Most eláruljuk!

pöttyös élénk gél lakkos körömdíszítés

Az élénk gél lakk színek időszaka


Szerintem mindenki egyet ért abban, hogy egy fesztiválhoz színes körmök dukálnak. Úgyhogy nyugodtan szerezz be pár szörp színű gél lakkot, amelyek téged is el fognak bűvölni erőteljes, élénk színeivel. Ezek a színel játékosak és vibrálóak, biztosan fel hívod magadra a figyelmet és rögtön könnyebben fog menni a pasizás.

Az örök kedvenc, amely minden csaj gél lakk készletén fellelhető a piros. Méghozzá idén a fiesta vörös árnyalatokkal fogsz igazán hódítani. A vörös energikus, szenvedélyes szín. Ha meg akarod mutatni az érzéki oldaladat, akkor tudod mi a dolgod!

Rózsaszín, rózsaszín mindenhol! Ezt egy buli alkalmával sem kell elfelejtened, de most ne a visszafogott árnyalatokat részesítsd előnyben, nyugodtan jöhetnek a rikító magenta színek, amelyek még jobban ki fogják emelni napbarnította bőrödet.

magenta virágos gél lakkos körömdíszítés

Gél lakk Vs körömlakk


Itt az ideje eldöntened, mire van szükséged és energiád egy fesztivál alkalmával. Ha úgy érzed minden este a sátorban ülve, következő napi bikinidhez és ruhaszettedhez akarod pingálni körmeidet, akkor neked a körömlakk való.

Ha viszont szeretnéd gondtalanul kiélvezni a bulizást, akkor elég még a nagy fesztiválozás kezdete előtt elkészítened egy gél lakkos körömdíszítést, ami állni fogja a sarat egy egész héten át! A körömlakkok könnyen lepattanhatnak sátorállítás közben, viszont a gél lakk ezt az akadályt is könnyen megugorja. Persze ha egy hím egyedet könnyedén leveszel a lábáról, akkor nem is lesz gondod sátorállításra, megoldja ő azt helyetted is.

menta csipkés gél lakkos körömdíszítés

Díszített legyen, vagy egyszerű?


Ha túlságosan is díszítettek körmeid, akkor félő, hogy a felhelyezett strasszkövek és körömékszerek beleakadnak valamibe és már el is hagytad őket! Ezért érdemes inkább egyszerűbb körömdíszítésben gondolkodnod a fesztivál idejére. A legideálisabb körömdíszítési technika az akril matrica, mely nem emelkedik ki körömfelszínedből, így nem kell tartanod az esetleges balesetektől, viszont látványos végeredményt lehet vele elérni.

Ha mégis egy kicsivel több díszre vágysz, akkor  karodra és kézfejedre helyezz trendi aranytetoválást, amivel bármilyen körömdíszítés kiegészítéseként szolgálhat.

Reméljük sikerült segítenünk abban, hogy milyen is a praktikus fesztivál körömdíszítés. Ha igen, akkor nincs más dolgod, mint beszerezni a megfelelő alapanyagokat! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}