Közel a tavasz, kérj virágmintát körmeidre

Ha ti is alig várjátok már, hogy az igazi tavasz megérkezzen, kérjetek körmeitekre virágmintát, hogy legyen miben gyönyörködni addig is, míg megérkeznek az igaziak. Ha nem tudod, hogy melyik mintát válaszd a sok közül, most megmutatjuk, hogy melyik virágnak mi a jelentése.
Piros pipacs

A pipacs egyre népszerűbb motívum, mely egyre gyakrabban jelenik meg ruháinkon és kiegészítőinken is. Miért ne választhatnád körmeid díszítésére egyaránt? A pipacs felszabadultságot és boldogságot jelképez, így ha igazán helyén van az életed, nyugodtan kifejezheted ezzel a vidám vadvirággal.


 
Tulipán a nőiesség jelképe

A tulipán nem csak igazán szép dísze lehet körmeidnek, mely igazi ősi magyar jelkép, de szív formája miatt elsősorban a lángoló szerelmet jelképezi. Ezen kívül a nőiesség kiemelt szimbóluma is, így csodás színekben viselheted bátran körmeiden.


 
Örök szegfű

A szegfű a komoly szerelmet és szeszélyességet jelent, valamint egyszerre az igaz barátság szimbóluma is. Így ha körmeidre festeted, nem csak párodnak, de legjobb barátaidnak is kedves gesztust tehetsz. Arról nem is beszélve, hogy a szegfű játékos megjelenésével igazán különleges dísze lehet körmeidnek.   


 
Szépséges százszorszép

Ha nem rajongsz a túl hivalkodó mintákért, de szeretnéd feldobni bájos virágmotívummal a körmeidet, akkor válaszd a százszorszépet. Ez a virág természetessége miatt az ártatlanság és a viszonzott szerelem jelképe, így viselőjének szolid bájt kölcsönöz. Visszafogott színeivel te magad lehetsz az ártatlan szépség megtestesítője.


 
Egzotikus orchidea

Az orchidea egzotikus virágainak senki sem tud ellenállni, nem véletlen, hogy a virágüzletek egyik legsikeresebb virágáról van szó. Azonban, aki nevelt már orchideát, az tudja, hogy nagyon kényes növény, tehát nem véletlen, hogy elsősorban az érzékenységet és kifinomultságot jelképezi. Továbbá olyan embernek szokás ajándékozni, akinek tudását nagyra becsüljük.


 
Vidám napraforgó

Bár erről a virágról inkább a nyári kirándulások és a rengeteg napsütés jut eszünkbe, ahogy suhanunk a Balcsi felé a hatalmas napraforgó táblák mellett, de ha virágdíszekről van szó, nem hagyhattuk ki. Hiszen attól függően, hogy mennyi sárgával és mennyi feketével készül a minta, egészen eltérő hatású körmök is készíthetők napraforgó díszítéssel. A rokonszenves emberek virága, mely az isten felé forduló lélekre utalhat. Másik értelmezése szerint, „Amit a virágnak a napfény, azt jelenti az én életemnek a te szerelmed.”


 
Klasszikus rózsa

A rózsa az egyik legnépszerűbb virágunk, ami nem is csoda, hiszen mesés színei és édes illata mind a szerelmet és a tavaszt juttatják eszünkbe. Sárga virágai azonban nem jelentenek jót, hiszen a sárga rózsa hűtlenséget és irigységet szimbolizál, míg a mindenki által ismert és kedvelt vörös virágok a szenvedélyes szerelem csalhatatlan jelképei. Ha pedig az érzelmek kissé szelídültek már, inkább fehér rózsát érdemes körmeidre festetned, mely a kiérdemelt szerelem, vagy akár a szülői szeretet jelképei.Akárhogy is, a rózsa jól mutat körmeinken és bármilyen színben csodás díszítői lehetnek megjelenésünknek. Ráadásul igazán izgalmas hatást érhetsz el, ha a körmökre porcelánból készíted el a virágdíszt, mely így 3D-ben kiemelkedik majd a köröm síkjából.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}