Kreatív körömdekorálás gyorsan és egyszerűen

Legyen szó a saját körmünk széppé varázsolásáról vagy műkörmök dekorálásáról, a házilag elkészíthető körömvariációk között számos olyat találhatunk, melyet nem csak kifejezetten egyszerű elkészíteni, de a végeredmény is igazán mutatós lesz.

Látványos színvilág

Az idei ősz divatszínei nem csak mutatósak és látványosak, de egymással tökéletesen kombinálhatóak is. A sangria, a méregzöld és a konyak számos színárnyalata tökéletes harmóniát alkothat egymással, így lenyűgöző manikűrt készíthetünk. Ezen színek esetében kifejezetten javasolt a színátmenetek alkalmazása, hiszen így látványos eredményt érhetünk el.

A színátmenetekhez nem szükséges professzionális felszerelés, hiszen egyszerű, minden női nesszeszerben megtalálható eszközökkel, valamint minimális kreativitással is elérhetjük a kívánt hatást

Lépésről lépésre

Amire szükségünk lesz, az egy alapozó körömlakk, sminkszivacs, valamint az alkalmazni kívánt körömlakkok. Válogassuk össze a vágyott színvilágot, találjuk ki a mintázatot és a színsorrendet. Vigyünk fel egy réteg alapozó lakkot a körmökre és várjuk meg, míg megköt. Csak szilárd, nem viszkózus alapra vigyük fel a következő, színátmenetes réteget.

A következő feladat egyszerű. Vigyük fel a kívánt színeket az eltervezett formában a sminkszivacsra. Az átmeneteknél bátran fessük egymásra a különböző színeket, így lesz tökéletes a színek keveredése és átmenete. Ezt követően a sminkszivacs segítségével vigyük fel a körmökre a színeket – határozott mozdulattal nyomjuk rá a mintát a körmökre, de ügyeljünk arra, hogy ne maszatoljuk el azt.

Műköröm blogjavascript:void(0)
A kép csak illusztráció

Fontos, hogy a második réteg lakk ne legyen túlzottan vastag, ugyanis ebben az esetben nem fog megkötni rendesen a felső réteg. Ha nem köt meg rendesen a színátmenetes réteg, akkor hiába fáradoztunk a tökéletes manikűr elkészítésével.

Hogyan kombináljuk a színeket?

Választhatjuk a legújabb trend színeit, de kombinálhatunk a saját ízlésünknek megfelelően is, a lényeg az, hogy kreatívak legyünk és merjünk kockáztatni. A neon színvilággal éppolyan mutatós manikűr készíthető, mint a bézs színekkel.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}