Kreatív nyári körömdíszítési tippek

A sokak által várt és kedvelt évszak, a nyár végre megérkezett és számos okot ad most arra a számunkra is, hogy kiéljük kicsit kreativitásunkat és megvalósítsunk olyan körömdíszítési technikákat, amelyeket korábban még nem próbáltunk. Most három hónapon át ötletmorzsákkal és inspiráció bombákkal fogunk megszórni, hogy a nyári körömdíszítéseid még látványosabb és hatásosabb külsőt kaphassanak.
A nyár a laza, lenge öltözékektől a hűsítő koktélokon át, a tengerparton hasunkat süttetésig igazán széles skálán mozoghat. Mindenkinek mást és mást jelent, de egy közös: a felszabadultság érzetét hozza el, hiszen nyáron sokkal több kikapcsolódásra és pihentető tevékenységre van lehetőség a szabadban, mint az év többi időszakában.

Most júniusban a Moonbasanails.hu webáruház akciós kínálatában a Csiröge sárga és a Koktél paradicsom tüzes piros árnyalatait hoztuk el nektek, amelyekkel igazán dögös nyári megjelenést kölcsönözhetsz magadnak nem csak öltözékeidben, hanem körömdíszítéseidben.A sárga a nyári napot szimbolizálja, míg a piros a bulisabb és a merészebb vonalat. E kettő egyszerre történő alkalmazásával igazán látványos hatást érhetsz el. De természetesen külön-külön is nagyon ütős kis kombinációk valósíthatók meg.

Csíkok és vonalak minden mennyiségben

Rögtön itt is az első piros-sárga kombinációhoz illő tippünk, amivel gyorsan és egyszerűen valósíthatod meg nyári körömdíszítésed.


 1. Alaposan készítsd elő körmeid. Reszeld és vágd a kívánt formára, majd buffer segítségével bolyhozd fel. Portalaníts portalanító kefével és ne feledkezz meg a Nail prep használatáról sem.
 2. Dolgozz Moonbasanails ONE step géllakkokkal. Ennél a nyári körömdíszítésnél mi a ONE step #102-es sárga színt kombináltuk a #016-os piros ONE step géllakkal. 1 vékony rétegben vidd fel a sárga géllakkot a körömlemezre. Moonbasanails ONE step géllakk esetében nincs szükség bonder használatára.
 3. Köttesd meg UV lámpád fénye alatt ezt a sárga réteget. Valamennyi Moonbasanails ONE step géllakk UV LED lámpa fénye alatt is tökéletesen megköt. Mindig tartsd be UV lámpád teljesítményéhez tartozó kötési időt a tökéletes és tartós eredmény érdekében!
 4. Vágj előre magadnak Díszítő csíkokból kb. 4-5cm hosszú csíkokat. Ezeket sorban helyezd fel a körömlemez felületére. Fontos, hogy megjegyezd a felrakási sorrendet, hogy később sorban tudd visszabontani. Javasoljuk, hogy haladj az óramutató járásával egyező irányban a felrakásnál, levételkor pedig majd ellentétesen. A felhelyezett csíkokat még jobban tudod rögzíteni, ha alaposan belesimítod akár ujjaddal, akár egy szilikonos ecset segítségével.
 5. Miután minden szükséges csíkot felhelyeztél, jöhet a #016-os, piros géllakk felvitele.
 6. Még köttetés előtt szedd le a 4. lépésben leírt módon a felhelyezett csíkokat. Sok időt ne tölts vele, hogy a géllakk nehogy szétterüljön a tökéletesen egyenes csík mintádban! Miután mindet felvetted, mehet a lámpába köttetni!
 7. Köttetés után használj még egy vékony réteg Fixálásmentes fényzselét is, amit szintén köttess meg UV lámpád fénye alatt.
Ugye, hogy nem is olyan bonyolult. :) A csíkok elrendezését szabadon variálhatod, és akár még látványosabb alakzatokat is kihozhatsz a végeredményből, mint amit most mi mutattunk itt neked. Tényleg légy kreatív és merj kísérletezni bátran!


 
A retró hatás mindig tökéletes választás

A retró életérzés mindig is hatásos és jó választás. Idén nyáron is hódítani fog a strandokon a kis- és nagy pöttyös fürdőruha divat. Márpedig mi sem passzolna jobban egy ilyen kis falatnyi ruhakölteményhez, mint egy pöttyös körömdíszítés. Íme egy gyorsan és különösebb kézügyesség nélkül is megvalósítható tipp.


 1. Alaposan készítsd elő körmeid. Reszeld és vágd a kívánt formára, majd buffer segítségével bolyhozd fel. Portalaníts portalanító kefével és ne feledkezz meg a Nail prep használatáról sem.
 2. Dolgozz Moonbasanails ONE step géllakkokkal. Ennél a nyári körömdíszítésnél mi a ONE step #102-es sárga választottuk alapnak. A különböző méretű kerek mintákból pedig a Glitter szivárvány #265-ös terméket használtuk fel Díszítő pontozó segítségével.
 3. 1 vékony rétegben vidd fel a sárga géllakkot a körömlemezre. Moonbasanails ONE step géllakk esetében nincs szükség bonder használatára.
 4. Köttesd meg UV lámpád fénye alatt ezt a sárga réteget. Valamennyi Moonbasanails ONE step géllakk UV LED lámpa fénye alatt is tökéletesen megköt. Mindig tartsd be UV lámpád teljesítményéhez tartozó kötési időt a tökéletes és tartós eredmény érdekében!
 5. Miután a sárga géllakk réteg tökéletesen megkötött jöhetnek a vegyes méretű és színárnyalatú glitterek! Díszítő pontozód segítségével egyesével helyezd fel a vegyes méreteket a körömlemez felületére szétszórtan. Nem szükséges szabályos alakzatot kialakítanod. Csupán arra ügyelj, hogy a glitterek mérete változatos maradjon a végső hatás érdekében.
 6. Óvatosan vond be egy vékony réteg fixálásmentes fényzselével majd köttesd meg UV lámpád fénye alatt.
Ilyen egyszerű az egész. Ráadásul rendkívül hatásos és mutatós, ha egy kezen az öt ujjadból 3-2 arányban szerepel csak a körömdíszítéseden. A három további körmöt bátran fesd le piros géllakkal vagy maradhatnak azok is sárgák.

Tutit tipp: idén a csíkok és a pöttyök nem állnak egymással haragban, úgyhogy bátran kombinálhatod őket akár egy körömdíszítésen belül is.

 
Pálmafák és a lenyugvó nap édes ábrándja

Bár nem újkeletű díszítési megoldás és dekorációs elem, de a pálmafás, Hawaii minta szinte minden évben rendre vissza-visszatér. Most egy kis lezser hanyagsággal és játszi könnyedséggel te is megkaphatod ezt a mintát ecset és bonyolult festési technika alkalmazása nélkül is.


 1. Alaposan készítsd elő körmeid. Reszeld és vágd a kívánt formára, majd buffer segítségével bolyhozd fel. Portalaníts portalanító kefével és ne feledkezz meg a Nail prep használatáról sem.
 2. Dolgozz Moonbasanails ONE step géllakkokkal. Ennél a nyári körömdíszítésnél mi a ONE step #102-es sárga választottuk alapnak. A piros színátmenethez pedig a #016-os ONE step géllakkot vetettük be. A tökéletes színátmenet elkészítéséhez pedig a szivacsfejű ombre ecset szettet használjuk majd.
 3. 1 vékony rétegben vidd fel a sárga géllakkot a körömlemezre. Moonbasanails ONE step géllakk esetében nincs szükség bonder használatára.
 4. Köttesd meg UV lámpád fénye alatt ezt a sárga réteget. Valamennyi Moonbasanails ONE step géllakk UV LED lámpa fénye alatt is tökéletesen megköt. Mindig tartsd be UV lámpád teljesítményéhez tartozó kötési időt a tökéletes és tartós eredmény érdekében!
  Megjegyzés: ha sokkal látványosabb és jobban eldolgozott színátmenetet szeretnél, akkor áldozz fel némi plussz időt. Köttetés előtt hajtsd végre az 5. és a 6. lépést és csak azután köttesd meg UV lámpád fénye alatt, ha a végeredménnyel már tökéletesen elégedett leszel.
 5. A körömbőr védelme érdekében használj Liquid nail tape-t, folyékony bőrvédőt a körömlemezek széleinél. Vár 2-3 percet, hogy az anyag teljesen kiszáradjon. Ha már csak áttetsző, halvány rózsaszín színe lett, akkor dolgozz tovább.
 6. Az ombre ecsettel dolgozd el a piros színárnyalatot, hogy megkapd a kívánt színátmenetet. Mivel erős az alapszín ezért lehet, hogy több réteg pirosra lesz szükséged.
 7. Köttesd meg UV lámpád fénye alatt az így elkészült színátmenetes réteget.
 8. Lámpázás után helyezd fel az E251-es 3D akril hatású matricákról a pálmafákat.
 9. Vond be egy vékony réteg fixálásmentes fényzselével a körömdíszítésed, majd köttesd meg UV lámpád fénye alatt.
A pálmafáknak adhatsz még a fényzselé előtt egy kis földterületet is, fekete géllakk használatával. A géllakk ecsetjével is meghúzhatod a dombocskát a körömvégére, amire a pálmafákat felültetheted. Így tovább emeled a körömdíszítésed részletességét, kidolgozottságát.
 
Reméljük, hogy sikerült néhány kreatív gondolatot elindítanunk a mostani tippekkel és te is hamarosan újabb remek nyári körömdíszítést tudsz majd varázsolni magadnak. Ne feledd, mindig kíváncsian és érdeklődve várjuk a munkáidat, amelyekért cserébe jutalompontokat osztogatunk, hogy még olcsóbban tudj vásárolni nálunk!

A júniusi akciós kínálatunkból pedig bátran szemezgess kedvedre, hiszen az itt bemutatott alapanyagok legtöbb elemét a hónap végéig rendkívül kedvezményesen tudod beszerezni!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}