Különleges karácsonyi körömdíszítési tippek, amelyek még januárban is tökéletesek lesznek

Itt van az év legjobban várt időszaka és ma estétől végre mindenki a jól megérdemelt pihenést, kikapcsolódást és a családdal együtt tölthető napok előtt áll. A fa alól kikerülnek a nagy gonddal becsomagolt meglepetések és végre mindenki örülhet annak, amit kapott.
Reméljük, hogy sokótok karácsonyfája alatt ott lehetünk, még ha csak a tőlünk vásárolt termékek, készletek és egyéb díszítők formájában is. Számunkra nagyon fontos, hogy nem csak karácsonykor, de egész évben megbízható, kiváló minőségű és könnyen használható körömdíszítő termékeket biztosítsunk a számotokra.

Éppen ezért most arra gondoltunk, hogy mindazokat, akik idén karácsonyra Moonbasa Géllakk Induló készletet vagy színes-csodás alapanyagokat kaptak ajándékba, meglepünk mindenkit további karácsonyi körömdíszítési ötletekkel, amelyeket akár a kapott ajándékokkal is könnyedén megvalósíthattok.

A díszítési ötletek között fogtok találni egyszerűbbet is és olyat is, ami már némi gyakorlottabb kezek munkáját is igényelni fogja. Döntsd el, hogy számodra melyik tetszik és akár át is alakíthatod saját ízlésednek megfelelően.

Különleges karácsonyi körömdíszítési tippek

Rögtön itt az első karácsonyi különlegesség, ami a művészibb vénákkal megáldottak számára adhat egy remek inspirációt. A manók szinte kötelező elemei lettek a karácsonynak, így a karácsonykor készített körömdíszítésedből sem maradhatnak le ezek a bájos kis mesefigurák.

Lássuk, hogyan valósítható meg egy karácsonyi manó legújabb körömdíszítéseden!


Kötött pulcsik a körmödön

Egy roppant egyszerű körömdíszítési megoldás, amely bár nem újdonság, mégis idén is nagy népszerűségnek örvend az ünnepek tájékán. Ráadásul ez a körömdíszítés még januárban is megállja a helyét, hiszen a hideg téli időszakban nagyon népszerű és időszerű körömdíszítési megoldás.Karácsonyi képeslap klasszikus motívumokkal

A klasszikus vonalat képviselők számára lehet egy remek ötlet a következő körömdíszítés, amivel egy kis karácsonyi varázslatot alkothatsz körömdíszítésedre. A régi időket idéző képeslapot varázsolhatsz bájos kis karácsonyi csengők formájában ünnepi körömdíszítésedre.Elegáns és luxus csillogás ünnepi hangulatban

A karácsony a dekorációk és a néha már a giccses túldíszítettség időszaka is. Bizony nehéz néha lavírozni a ’még éppen elég’ és a ’már pont túl sok’ dekoráció között. Ezért most következő körömdíszítésünk azoknak szól, akik bizony szeretik odatenni magukat és szeretik kipakolni az összes dekorációt az ablakba. :) Viszont a végeredményt elnézve bizony tényleg egy tökéletes és rendkívül elegáns luxus ékszer hatását keltheti a körömdíszítésed.


 
Reméljük, hogy sikerült idén is kellően nagy meglepetést szereznünk és sok mosolyt és rácsodálkozó arcot varázsolni az ünnepekre. Teljen az idei karácsonyod úgy, ahogy szeretnéd, családod és szeretteid körében, békésen és örömtelin.

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}