Lakkzselét vagy nem lakkzselét?

Lakkzselé vagy körömlakk? Örök vita, ki erre voksol, ki arra, van, aki már mert váltani, van aki a hagyományos lakkozáshoz ragaszkodik. Most következzen egy kis összehasonlítás miért érdemes a gél lakkok mellett dönteni.
A legnagyobb különbség a tartósságban ragadható meg. A lakkzselék a hagyományos körömlakkokkal szemben akár 3 héten át is bírják a strapát körmeiden az ősz legtrendibb árnyalatai, nem foghat ki rajta se mosogatás, se takarítás.

A lakkzselék UV lámpa fényére kötnek meg, így nem kell hosszú perceket várni körmeinket legyezgetve arra, hogy megszáradjon rajta a lakk. Gondoljunk csak bele, hogy az október mély tókék színe milyen gyorsan felkerülhet körmeinkre az UV fény segítségével. Pár perc lámpázás és már jöhet is egy bevásárlás, vagy indulhatsz a munkahelyedre!

Érdemes figyelembe venni azt is, hogy egy lakkzselés üvegcse 6ml-es, ez körülbelül 5 alkalomra elég, tehát jó pár hónapig kitart. Egy hagyományos körömlakkos tégely űrtartalma ugyan nagyobb, de a 4-5 naponkénti újra festés és a lepattogzott lakkok pótlása miatt nem tart ki annyi ideig egy üvegcse.

Válts lakkzselére most, rendelj az ősz trend színeiből akciósan! >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}