Leoldható gél lakk

Úgy döntöttél itt az ideje, hogy neked is legyen gél lakkos körömdíszítésed? Ráadásul saját otthonodban szeretnéd elkészíteni saját magadnak? Csak az tart vissza, hogy nem tudod hogyan távolítsd el? Mi eláruljuk a leoldható gél lakk titkát!

Mindenki tudja, hogy a műkörmök eltávolítása hosszú időt vesz igénybe, ráadásul nem elég áztatni, vagy csak áttörölni egy körömlakklemosós vattakoronggal, hanem be kell vetni a csiszoló gépet is és a körömreszelőket. Ami nem csak, hogy egy hosszadalmas folyamat, de nagy port hagy maga után, aminek a belégzése nem egészséges.

Sőt, ha nem megfelelő kezekbe kerül műkörmöd eltávolítása, akkor bizony azt a körömlemezed bánhatja! Megsérülhet felszíne és akkor jobb, ha annak lenövéséig, vagy regenerálódásáig nem kerül fel újabb körömdíszítés körmeidre.Ennél sokkal egyszerűbb és biztonságosabb a gél lakk eltávolítása. Egyszerűen csak reszelő segítségével karcold meg a legfelső, fényzselés réteget, így könnyebben fog leoldódni. Ezek után két választási lehetőséged van, vagy leoldófólia, vagy áztató gyűszű segítségével folytatod a műveletet.

Ha a fóliát választod, akkor a vattás részére tegyél egy kis leoldó folyadákot, ezt helyezd rá körmeidre, majd bugyoláld be a fóliába az ujjaidat. 15-20 perc múlva csomagold ki az ujjaidat és narancsfa pálca segítségével távolítsd el a gél lakkot! Az leoldófóliák csak egyszer használatosak!


Ha már van induló készleted, ami tartalmaz áztató gyűszűt, akkor ez a megoldás a kézenfekvő. Az áztató gyűszűket töltsd meg leoldófolyadékkal. Majd kb 20 percre áztasd benne a körmeidet. Majd narancsfa pálca segítségével távolítsd el a már meglazult gél lakkot. Az áztató gyűszűt természetesen többször fel tudod használni.A gél lakkoknak ugyan az eltávolítása hosszabb, mint a hagyományos körömlakkoké, de körmeiden is hosszabb életűek, így megéri a kicsivel hosszabb eltávolítási folyamatot!

Most, hogy már a leoldható gél lakkok eltávolításáról is tudsz mindent, vágj bele bátran a gél lakkos körömdíszítések elkészítésébe! >>

 

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}