Lepd meg párod valami széppel, mi is meglepünk téged valami újjal!

Roham léptekkel közeledik a szerelmesek ünnepe, a Valentin-nap, így mindenki szorgoskodik és töri a fejét, hogy mi széppel és kellemessel lepje meg párját a hétvégén. Mi most megkönnyítjük a dolgod és ha ezúttal minket választol, akkor akár még meg is lephetünk egy közel 9000 Ft értékű ajándékkal!
Ez a játékunk már lezárult.

A LED lámpa nyertese: Bakosi Imréné!
Gratulálunk nyereményéhez. A nyertest a legutóbbi rendelésénél megadott e-mail címén a mai napon tájékoztatjuk a nyereményének átvételével kapcsolatban. A többiek se csüggedjenek, hiszen lesz még játék és sok-sok nyeremény, ami mind arra vár, hogy valaki hazavihesse! 

Valentin-nap sokak számára csak egy ugyanolyan nap, mint a többi. Sőt, vannak akik azok közé tartoznak, akik egyenesen ellenzik. Te melyik csoportba tartozol? Légy bár az ellenzője, vagy a pártfogoltja, egy biztos: a Valentin-nap jó alkalom arra, hogy megoszthassatok pároddal egy kellemes élményt, egy kedves gesztust ezen a napon.

Csoki helyett idén ajándékozz élményt és szépséget!

Lepd meg párod idén Valentin-nap alkalmából valami széppel, amivel még szebbé és még különlegesebbé teheti magát a számodra vagy épp hívd fel párod figyelmét arra, hogy neked mire is lenne igazából szükséged! 

Kérj idén Valentin-napra körömdíszítő készletet vagy töltsd fel új, 2016-os színekkel már meglévő készleted és most vásárlásodkor neved bekerül a nyereményjáték sorsoló kalapjába, ahol egy újdonságot, egy LED lámpát lehet ezúttal nyerni!
Szeretnél többet tudni a LED lámpáról? Kattints erre a linkre és itt mindent megmutatunk!

Mire érdemes figyelni, ha nyerni szeretnél?

Van néhány fontos kitétel, amit azért jobb ha figyelembe veszel, ha szeretnéd, hogy a nyeremény csak a tiéd legyen! Fontos, hogy a játékban csak azok vesznek részt, akik megrendelésüket a játék ideje alatt adják le és a megrendelés értéke eléri vagy át is lépi a 11.000 Ft-os limitet.

A játék időtartalma: 2016. február 8. - 2016. február 14. éjfél
A sorsolás várható idpőntja: 2016. február 17. (szerda) délután

Ezen kívül más dolgod nincs is, csak mint várni a február 17-i délutánt és reménykedni, hogy a gép a te neved dobja ki nyertesnek!

Vegyél részt mostani játékunkon és amellett, hogy párodnak idén valami igazán klassz dolgot szerzel még akár nyerhetsz is vele neki további értékes ajándékot!

Játékra fel, irány a webáruház! >>


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}