Sztárok és körmeik-Mila Kunis

Ti kértétek! A szavazatok alapján a következő sztár, akinek körmére nézünk nem más, mint Mila Kunis. A gyönyörű színésznő gél lakkos körömdíszítése is éppolyan nagy figyelmet érdemel, mint filmjei. Lesd el tőle, hogy milyen színnel lehet trendi a körmöd egész nyáron. Eláruljuk, hogy az egész május hónap ennek a csodás színnek a bűvöletében fog telni, ez pedig nem más, mint a barack!

mila kunis arcMila Kunisról az utóbbi időben inkább férje, Ashton Kucher és közös gyerekük miatt cikkeznek. Utóbbi időkben a mozik filmvásznán nem láthattuk őt, de már mindenki várja, hogy visszatérjen a színésznő. Röviden bemutatjuk, milyen filmekből ismerhetjük azt, akinek sikerült elcsábítania Demi Moore fiatal férjét.

Először az Azok a 70-es évek című sorozatban tűnt fel, már ekkor is bebizonyította, hogy milyen talpraesett leányzó. A szereplőválogatásra csak 18 életévüket betöltöttek jelentkezhettek. Ő akkor még csak 14 volt, de azt hazudta, hogy hamarosan betölti a 18 évet. Amikor lebukott életkorával csak annyit válaszolt, hogy nem kérdezték, hogy pontosan mikor is tölti be a 18 évet. De a helyett, hogy kitették volna a sorozatból csak még nagyobb hangsúlyt kapott karaktere. A sorozat meghozta neki a hírnevet és egyre több filmben is szerepet kapott, ráadásul a gyereksztárokkal ellentétben nem lehet beskatulyázni egyetlen szerepkörbe, láthattuk már őt vígjátékokban és drámában is szerepelni egyaránt. Játszott az Éli könyvében, a Fekete hattyúban, a Barátság extrákkal című filmben és legutoljára a Juipter felemelkedésében láthattuk.  

mila kunis barack gél lakkos körmeiHatalmas szemei ragadják meg először a figyelmet, de szépsége természetesen ennyiben nem merül ki. Kifejező tekintete és arca több cég figyelmét is megragadta, ezért már volt a Jim Beam és a Dior reklámarca is, valamint többek között szerepelt a Marie Clare címlapján is. Érdemes körmeire is vetni egy pillantást, főleg most, májusban, hiszen a hónap trendszínét láthatjuk rajta. A barack gél lakk árnyalatokat összegyűjtöttük neked a moonbasanails.hu webáruházban, hogy könnyedén beszerezhesd őket.

A barack gél lakk szín neked is jó választás a tavaszi napokra. Üde, friss szín, amivel elüldözheted az elmúlt komor, hideg hónapok gondolatát. Ráadásul a május már a nyár előhírnöké, így a gyümölcsöző nyár gondolatát is felidézheted. Ezzel az árnyalattal feldobhatod a sötét szettjeidet is, hiszen mi lehetne jobb kiegészítő, mint egy olyan gél lakkos körömdíszítés, mely ezt ellensúlyozza. A hónap trendszíne ráadásul sötét és világos bőrhöz egyaránt tökéletesen passzol, hiszen számtalan árnyalatai közül te is megtalálod a megfelelő választást!


Szerezd be a hónap trendszínét akciósan májusban! > >

Döntsd el Te, hogy ki legyen a következő sztár, akinek a körmeiről többet is megtudhatsz!

Szavazz itt! >>


Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}