Megfelelő szín, megfelelő esemény - 8 tuti tipp a választáshoz

Milyen eseményhez milyen szín illik? Vagy milyen körömdíszítést próbáljak ki? Felsorolunk pár alkalmat a hozzá illő színekkel!

Kattints ide, és egyetlen oldalon láthatod az összes lakkzselé színünket >>

1. A dolgos hétköznapok: Ha munkahelyed megköveteli a decens megjelenést, akkor válasz pasztellszínt, ami elegáns, de mégis kerüli a feltűnést.
Ezek a színek kellenek neked: #044, #205 , #058, #121

2. A party királynő: Csillogj, villogj, próbáld ki a legújabb trendeket! Szóval, semmitől sem kell visszariadnod. Negatív manikűr, kristály strasszkő itt, transzferfólia ott és a csillámport is kipróbálhatod!
Ezek a színek kellenek neked: #061, #082, #141, #152

3. Randesvous: Mi más kell a csábításhoz, mint egy tüzes piros szín! Önmagában is elegendő, de egy apró minta vagy strassz még jobban vonzani fogja a tekintetet.
Ezek a színek kellenek neked: #004, #049, #094 #132

4. Esküvő és más családi programok: Jelszó az egyéniség! A családod úgy is ismer. Ha egy visszafogott nő vagy, a legközelebbi szülinapon egy rikító körömdíszítéssel jelensz meg úgyis rájönnek, hogy csak egy trendet próbáltál követni, ami nem áll jól neked! Esküvőkön viszont jelszó az elegancia, akkor is, ha te vagy a menyasszony és akkor is, ha te vagy a meghívott vendég!
Ezek a színek kellenek neked: #059, #065, #017, #163

5. Készen az állásinterjúra: Csak szolidan és ápoltan! Egy állásinterjún fontos a megjelenés, ezért plusz pont, ha a körmeid is szépek. De nem szabad hektikusságot sugallni élénk, színes körmökkel, vagy extrém hosszú körmökkel megjelenni. Mindenképpen legyen egy színű a körmöd, ami mellőzi a díszeket. A kék színnel bizalmat sugárzol, a pasztellszínekkel, például a barack sárgával nyugodt, finom energiákat árasztasz magadból.
Ezek a színek kellenek neked: #219, #046, #122 #126

6. Karácsony és szilveszter közeledtével: Karácsonykor a csillámból és díszítésből sosem elég. Varázsolj körmeidből cukorkapálcikát, dobd fel piros körömdíszítésed arany csillámporral, vagy válassz ünnepi hangulathoz illő akrilhatású matricát. A piros mellett a fenyő zöld színe is dominálhat körömdíszítéseden. Szilveszterkor sem kell visszafognod magad, a fekete ezüst kombináció a tűzijátékos éjszakai égboltot idézheti körmeidre, vagy válassz az éjféli pezsgő színének megfelelő lakkzselét.
Ezek a színek kellenek neked: #297, #266, #116, #107, #025, #015, #020, #024, #094

7. Ha az esti program színház: A hagyományos színházi öltözék sötét színű. Fekete ruhában, kosztümben szokás megjelenni. Kis fekete ruhádhoz válassz egy színt, ami visszaköszön a kiegészítőiden, legyen az bordó, lila, rózsaszín vagy sárga, tuti ki fogsz tűnni az éjszínű tömegből.
Ezek a színek kellenek neked: #025, #058, #069, #009 #061

8. Az adu: Ez nem más, mint a francia manikűr! A klasszikus fehér vég minden alkalomra tökéletes, főleg, ha csak a gyűrűs ujjadra helyezel egy apró díszítést. Viszont már teret hódítottak maguknak a színes végű változata is, így bármilyen alkalomhoz aktualizálhatod francia manikűrödet!
Ezek a színek kellenek neked: ennek csak fantáziád szabhat határt!

Milyen alkalomra öltözteted a körmöd legközelebb? Válaszd ki a színed >>

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}