Melissa McCarthy- A (fekete)humor és az ehhez hasonló körömdíszítések királynője

A következő színésznő a Szívek szállodája sorozatból lett közismert. Kitaláltad már hogy kire gondoltunk? Adunk pár segítséget: jó a humora, folyton veszekszik valakivel, de tanácsokért is hozzá lehet fordulni. Valamint megjelenése is igazán feltűnő, és most nem csak a gél lakkos körömdíszítéséről beszélünk!

Nem, nem Roryra vagy Loreláira, hanem a mindig jó hangulatú, vidám szakácsnőre, Sookiera gondoltunk!

Nem is csoda, hiszen Melissa McCarthynak hozta el igazán a népszerűséget a sorozat. Utána számos hollywoodi produkcióban kapott szerepet. Játszott a 40 és annyiban, a Személyiségtolvajban, szerepelt Sandra Bullock oldalán a Női szervekben.

Egyik leghíresebb és legszórakoztatóbb filmje A kém 2015-ből. Ebben a filmben ugyan nem rukkol elő csodás körmökkel, de attól függetlenül érdemes megnézni. Nem csak azért, mert megtornáztatja a rekeszizmaidat, hanem a látvány miatt is, mert több jelenetet is Magyarországon, Budapesten és a Balatonnál forgattak.  Idén jelenik meg a Szellemirtók, amelyben ő fogja játszani az egyik főszereplőt. Vajon itt már megmutatja milyen jól manikűrözött körmei vannak?

Melissa mcCarthy metál gél lakkos körmei

A színésznő nem csak a filmvásznon, hanem a magánéletben is jó humorú, ugyan nem tudjuk, hogy az eddig alakított karakterekhez hasonlóan nagyszájú és szókimondó a valóságban is, de lemernénk fogadni, hogy áradó személyiségét nem csak a filmekben mutatja meg! Ráadásul azt is bebizonyítja, hogy nem csak a csont sovány nőknek áll a világ! Igenis lehet elegánsan megjelenni, akkor is, ha nem 36-os méretet hord egy nő.

A gálákon és díjátadókon viszont nem ehhez a vibráló egyéniséghez passzoló élénk színekben pompázva jelenik meg! Sokkal inkább a fekete ruhakölteményeket részesíti előnyben, és igen, a fekete gél lakkos körmöket! Viszont ha alaposabban megfigyeljük, akkor észre vehetjük, hogy szereti a fémes csillogást, pedig ettől sokan visszariadnak ám!


Mit kell beszerezned a csodás metál gél lakkos körmökhöz?

Te is szeretnél Melissa McCarthy-hoz hasonló metál gél lakkos körmöket? Akkor ne fogd vissza magadat! A moonbasanails.hu webáruházban természetesen ezt a gél lakk termékcsaládot is megtalálod. De vigyázz, ezek a körmök nem a hagyományos eljárással készülnek!

Kapd elő jól megszokott gél lakk szettedet, de most figyelj oda a sorrendre, mert lesz benne egy kis csavar. Az alapok ugyanazok: köröm formára reszelése, bufferrel körömfelszín felbolyhozása, majd nail prep használata. De most ne rögtön a szín után nyúlj, hanem a fényzselét vedd magadhoz, majd ezt köttesd meg UV lámpa, vagy LED lámpa fényénél. Majd jöhet az első réteg metál gél lakk, de ezt a réteget nem szabad megköttetni, hagyd a szabad levegőn megszáradni! Utána jöhet a következő réteg metál szín, ezt már megköttetheted a lámpád alatt. Majd erre jöhet még egy réteg fényzselé, amit szintén kötess meg.

Ha te is szereted a fémes csillogást, akkor ne hagyd ki a metál gél lakkok nyújtotta élményt!

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}