Mennyei manna, az istenek ajándéka most körömdíszítéseden is visszaköszönhet

Most őszintén, valljuk be: édesszájúak vagyunk! De hát bűn ez? Dehogyis! Sőt… Az édesszájúak első számú nagy kedvence pedig nem más, mint a vanília. Ráadásul ahonnan származik a vanília az maga is fenséges, nem csak az, ami belőle készíthető! Most akár legújabb körömdíszítéseden is visszaköszönhet a vaníliakrém színárnyalat.

Egyes hiedelmek szerint a vaníliát az istenek ajándékaként tartották számon Dél-Amerika bennszülött törzsei és egy mesebeli hercegnő és kedvese porba hullott véréből fakadtak az első vanília-orchideák.

Bizony, a vanília az egyik talán legszebb virágfaj, az orchideák egy alfajának terméséből készül. Az egyedi és markáns íz világgal bíró vanília nagyon hamar nagy népszerűségnek örvendett így elterjedését semmi sem befolyásolta igazán a földrajzi felfedezések korától egészen napjainkig.

A 2015 nyár elején a pasztell színárnyalatokba tökéletesen beillő vaníliakrém kiváló választás lehet körömdíszítésed alapszínvilágának. A vaníliakrém kiváló alapot ad a vidám, kissé bohém életstílus képviselőinek. Ha magadra ismersz, akkor idén nyáron neked kötelező!

Körömdíszítési tipp: A vaníliakrém legjobb színárnyalat-párosa a klasszikus kék. Így ha nyaralni vagy egy hosszabb kirándulásra készülsz kék szerelésedhez kiváló választás lehet egy vaníliakrém színekben pompázó körömdíszítés!

Vásárlási segéd: Nem vagy benne biztos, hogy mely színek is lennének igazán azok, amelyek a Vaníliakrém trendszíneinek csoportjába tartoznak? Nem kell aggódnod, segítünk! Kattints az alábbi linkre és máris mutatjuk neked aktuális kínálatunkban fellelhető valamennyi vaníliakrém színárnyalatokat! >>

Vaníllia gél lakk színek

Kategória: Műköröm cikkek

 

<< vissza géllakk blog főoldalára

 

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}